Hodnocení FAC #101 BLADE RUNNER 2049 Double Lenticular 3D FullSlip EDITION #2 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray 3D + 2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 27 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:16.7.2019
radimdimo | 16.7.2019 12:02

Balení  
Bylo těžké vybrat tu správnou edici ze třech nabízených,ale protože jeden steel s podobným motivem mám, další byl hezký, ale byl se 4K diskem, tak třetí s úžasně hlubokým 3D efektem zvítězil.

Video  
Ten film pro svůj vizuál naprosto miluju a proto ho hodnotím takto vysoko. 3D mě malinko zklamalo, čekal jsem hlubší dojem, proto půlhvězda dolů. Rozhodně ale není úplně marné.

Audio  
Tak tohle je naprosto dokonalé. Zvuk je perfektní, čistý, bohatý. A ten soundtrack!!! Benjamin Wallfisch a Hans Zimmer, hudba s odkazy na první díl, ale naprosto svébytná. Minimalistická, ale schopna pojmout celý prostor, občas napínavá a nebezpečná.

Bonusy  
Jsem rád za obří hromadu bonusů, pro který je vyhrazen celý jeden disk (!), ale velkým zklamáním je absence titulků. Pomoci alespoň můžou titulky anglické.

Verdikt
Jedno z nejúžasnějších sci-fi si zasloužilo FAC a vybrat si může každý. Zvolil jsem tuto 3D edici a jsem nadšen. Edice je skvělá, bohatá a jsem moc rád za 3D, které jsem neměl příležitost vidět v kině. Zamrzí jen absence cz titulků na natřískaném bonusovém disku.

   
Uživatel z e-shopu Nikos I. | 11.5.2019 23:26

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Another great Steelbook !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
MarcX | 15.10.2018 11:08

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
Uživatel z e-shopu Rajmund P. | 11.9.2018 20:53

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 10.9.2018 19:37

Balení  
Superb edition. Very nice outlook, great appearance. The video is as blu-ray suitable. The sounds are pretty well. The bonuses are enough, I'm much more happier about the movie. ;) Recommend for every collector!

Video  
Superb edition. Very nice outlook, great appearance. The video is as blu-ray suitable. The sounds are pretty well. The bonuses are enough, I'm much more happier about the movie. ;) Recommend for every collector!

Audio  
Superb edition. Very nice outlook, great appearance. The video is as blu-ray suitable. The sounds are pretty well. The bonuses are enough, I'm much more happier about the movie. ;) Recommend for every collector!

Bonusy  
Superb edition. Very nice outlook, great appearance. The video is as blu-ray suitable. The sounds are pretty well. The bonuses are enough, I'm much more happier about the movie. ;) Recommend for every collector!

Verdikt
Superb edition. Very nice outlook, great appearance. The video is as blu-ray suitable. The sounds are pretty well. The bonuses are enough, I'm much more happier about the movie. ;) Recommend for every collector!

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 17.8.2018 22:58

Balení  
The optical of the Edition is absolutely fantastic. Nice prints, colours, the move is absolute fantastic...so best Editions ever

Video  
I don't open the Filmarena Collection or Black Barons Editions. So I can't say anything about inner Stuff

Audio  
I don't open the Filmarena Collection or Black Barons Editions. So I can't say anything about inner Stuff

Bonusy  
I don't open the Filmarena Collection or Black Barons Editions. So I can't say anything about inner Stuff

Verdikt
GREAT GREAT GREAT. the next unbelievalbe edition from PRag. Plese don't hold on...its fantastic!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 16.8.2018 11:13

Balení  
Superior package, as I've come to expect, and the package is the perfect size. The artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not too loud and not too quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets,, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets,, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena/Black Barons - an exceptional item.

   
Uživatel z e-shopu Kyle R. | 13.8.2018 20:40

Balení  
Top-notch packaging. Love the design.

Video  
Awesome movie !!

Audio  
Perfect surround sound.

Bonusy  
I love the bonus features.

Verdikt
I highly recommend this movie !!

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 5.8.2018 23:41

Balení  
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

Video  
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

Audio  
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

Bonusy  
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

Verdikt
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 5.8.2018 12:47

Balení  
Another great package from Filmarena, Always fast shipping and great product protection for posting.

Video  
I have watched this film once and to be honest i was disappointed and i do hope they do not make another one.

Audio  
Like all modern movies released these days the sound is awesome and gone are the days of just basic Dolby Digital.

Bonusy  
Like all modern movies released these days the bonus material is great and will keep you entertained for some time.

Verdikt
Fantastic Double lenticular FAC steelbook from Filmarena, keep up the great work and lets hope pricing stays low.

   
guri008 | 4.8.2018 15:42

Balení  
blade runner mi extra k srdcu neprirastol - a to plati aj pre prvy film z 1982.
kazdopadne je edicia krasne spracovana a za to jednoznacne palec hore.

Video  
blade runner mi extra k srdcu neprirastol - a to plati aj pre prvy film z 1982.
kazdopadne je edicia krasne spracovana a za to jednoznacne palec hore.

Audio  
blade runner mi extra k srdcu neprirastol - a to plati aj pre prvy film z 1982.
kazdopadne je edicia krasne spracovana a za to jednoznacne palec hore.

Bonusy  
blade runner mi extra k srdcu neprirastol - a to plati aj pre prvy film z 1982.
kazdopadne je edicia krasne spracovana a za to jednoznacne palec hore.

Verdikt
blade runner mi extra k srdcu neprirastol - a to plati aj pre prvy film z 1982.
kazdopadne je edicia krasne spracovana a za to jednoznacne palec hore.

   
murarik | 22.7.2018 11:11

Balení  
Som rád, že sa táto edícia napokon zrealizovala. Obojstranný lentikulárny fullslip tu má dôstojnú premiéru a jeho obsahu tiež nie je čo vytknúť. Presne toto si jeden z najlepšívh filmov minulého roka zaslúžil !

Video  
Som rád, že sa táto edícia napokon zrealizovala. Obojstranný lentikulárny fullslip tu má dôstojnú premiéru a jeho obsahu tiež nie je čo vytknúť. Presne toto si jeden z najlepšívh filmov minulého roka zaslúžil !

Audio  
Som rád, že sa táto edícia napokon zrealizovala. Obojstranný lentikulárny fullslip tu má dôstojnú premiéru a jeho obsahu tiež nie je čo vytknúť. Presne toto si jeden z najlepšívh filmov minulého roka zaslúžil !

Bonusy  
Som rád, že sa táto edícia napokon zrealizovala. Obojstranný lentikulárny fullslip tu má dôstojnú premiéru a jeho obsahu tiež nie je čo vytknúť. Presne toto si jeden z najlepšívh filmov minulého roka zaslúžil !

Verdikt
Som rád, že sa táto edícia napokon zrealizovala. Obojstranný lentikulárny fullslip tu má dôstojnú premiéru a jeho obsahu tiež nie je čo vytknúť. Presne toto si jeden z najlepšívh filmov minulého roka zaslúžil !

   
karl001 | 14.7.2018 19:12

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
karl001 | 14.7.2018 19:10

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
karl001 | 14.7.2018 19:08

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
stu | 14.7.2018 17:44

Balení  
Balení je dokonalé díky Filmareně.

Video  
Po obrazové stránce nemám co bych vytknul.

Audio  
Po zvukové stránce nemám rovněž co bych vytknul.

Bonusy  
Bonusů na Blu-Ray s filmem moc není a bohužel ani na bonusovém Blu-Ray rovněž a bohužel neobsahují CZ titutlky, ale aspoň něco.

Verdikt
Film se mi velice líbil a mohu jej všem doporučit.

   
brachus | 4.7.2018 10:30

Balení  
Maximální FAC edice tohoto filmu, perfektní steelbook ukrytý v originálním full slipu..............

Video  
Obraz je naprosto v pořádku, ostré detaily a kontrasty , s obrazem jsem naprosto spokojen........

Audio  
Stejně jako obraz i zvuk je naprosto v pořádku, originální zvuková stopa je velmi dobrá, český dabing patří k těm lepším.

Bonusy  
Bonusů je sice hodně. bohužel však nemají českou titulkovou podporu a tak jsou pro mě osobně téměř bez hodnoty.

Verdikt
Další maximální FAC edice, perfektní steelbook ukrytý v originálním full slipu s dalšími doplňky pro sběratele...

   
polux2 | 29.6.2018 18:01

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

   
bearlol | 29.6.2018 07:39

Balení  
As always, a packaging with exemplary protections that are necessary for these very beautiful editions. Packages in accordance with my expectations as well as the speed of the transport company.

Video  
Steelbook still packed for the moment, so no notation for video and sound but it will be done soon, without forgetting the bonuses that will be viewed as soon as possible.

Audio  
Steelbook still packed for the moment, so no notation for video and sound but it will be done soon, without forgetting the bonuses that will be viewed as soon as possible.

Bonusy  
Steelbook still packed for the moment, so no notation for video and sound but it will be done soon, without forgetting the bonuses that will be viewed as soon as possible.

Verdikt
Once again, thank you very much for your work, it is always a pleasure to receive a very nice edition. But even more important when the products are of good quality. Good continuation and think about making titles that stand out from the competition.

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 28.6.2018 17:20

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Marc Smith S. | 27.6.2018 22:33

Balení  
5 hvězdy. perfektní.

Video  
5 hvězdy. perfektní.

Audio  
5 hvězdy. perfektní.

Bonusy  
5 hvězdy. perfektní.

Verdikt
5 hvězdy. perfektní.

   
Uživatel z e-shopu Martin B. | 25.6.2018 10:12

Balení  
As ever, beautifully presented by the Filmarena organisation and a must have for the genuine collector to be proud of:-)

Video  
Would not be fair for me to comment on either video or audio content as my copy at this early stage remains sealed.

Audio  
As said with audio it would not be fair for me to comment on either video or audio content as my copy at this early stage remains sealed.

Bonusy  
Again my copy remains sealed so cannot comment on contents and bonus material but I have no doubt from previous purchases that it will be first class !

Verdikt
Great addition for any collector to haven and be proud of as it carries the stamp of quality that comes with all Filmarena steelbooks.

   
Luboš1962 | 22.6.2018 09:51

Balení  
Toto je môj prvý XL fullslip a musím povedať, že je úžasný, ako po grafickej stránke, tak aj obsahom. 3D efekt na prednej strane je dokonalý. Páči sa mi aj design steelbooku. Kartičky rozmerovo podrástli a sú v samostatnej obálke so záložkami - dobrý nápad! Edícia 2 je skutočne exkluzívna!

Video  
Napriek dĺžke filmu dve a trištvrte hodiny som nepozoroval žiadne zhoršenie kvality obrazu, je super tak ako sme u Sony zvyknutí. 3D verziu som zatiaľ nevidel, ale ja osobne nie som zástancom 3D v domácich podmienkach, napriek tomu, že vybavenie mám.

Audio  
Zvuk je úžasný, s obrovským množstvom priestorových efektov a pôsobivým hudobným soundtrackom, ktorý zjavne čerpá inšpiráciu z legendárneho Vangelisa. Výborný je aj zvukový mix českého dabingu.

Bonusy  
Bonusy nie sú vyčerpávajúce, ale je tu vcelku dosť dokumentov, bohužiaľ tak ako je u Sony zvykom, bez českej podpory. Výbornou správou je, že sa podarilo do vydania dostať aj osobitný ďalší disk s asi pol hodinou krátkych dokumentov, ktoré sú iné ako na hlavnom disku.

Verdikt
Táto edícia je skutočne perlou domácej zbierky, čo sa týka designového spracovania, obsahu, ale aj samotného filmu, ktorý dôstojne nasleduje svojho predchodcu a rozhodne nie je len prázdnym a nezmyselným pokračovaním, ale ďalej rozvíja pôvodný príbeh. Pre mňa jeden z top produktov Filmareny!

   
Uživatel z e-shopu Alberto R. | 21.6.2018 16:55

Balení  
Awesome

Video  
Perfect

Audio  
spanish language not included

Bonusy  
Not bad

Verdikt
A excelent edition for a awesome film by Denis V.

   
Uživatel z e-shopu Andrzej K. | 20.6.2018 14:02

Balení  
Fantastyczny pakiet , fenomenalna jakość obrazu i audio oraz dodatków. Wykonanie bardzo dobre. Gorąco polecam.

Video  
Fantastyczny pakiet , fenomenalna jakość obrazu i audio oraz dodatków. Wykonanie bardzo dobre. Gorąco polecam.

Audio  
Fantastyczny pakiet , fenomenalna jakość obrazu i audio oraz dodatków. Wykonanie bardzo dobre. Gorąco polecam.

Bonusy  
Fantastyczny pakiet , fenomenalna jakość obrazu i audio oraz dodatków. Wykonanie bardzo dobre. Gorąco polecam.

Verdikt
Fantastyczny pakiet , fenomenalna jakość obrazu i audio oraz dodatków. Wykonanie bardzo dobre. Gorąco polecam.

   
Uživatel z e-shopu Jiří Š. | 19.6.2018 11:13

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Lidia R. | 18.6.2018 11:37

Balení  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Video  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Audio  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Bonusy  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Verdikt
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!