Hodnocení FAC #101 BLADE RUNNER 2049 FullSlip XL + Lenticular Magnet EDITION #1 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray 3D + 2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 31 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:14.9.2019
dcpatr | 14.9.2019 10:17

Balení  
Audiovizuálně je to prostě lahůdka a edice drží krok, fullslip i steelbook jsou super. Víc takových.

Video  
Audiovizuálně je to prostě lahůdka a edice drží krok, fullslip i steelbook jsou super. Víc takových.

Audio  
Audiovizuálně je to prostě lahůdka a edice drží krok, fullslip i steelbook jsou super. Víc takových.

Bonusy  
Audiovizuálně je to prostě lahůdka a edice drží krok, fullslip i steelbook jsou super. Víc takových.

Verdikt
Audiovizuálně je to prostě lahůdka a edice drží krok, fullslip i steelbook jsou super. Víc takových.

   
jaturcat | 19.5.2019 09:29

Balení  
Co se týká speciálního balení, tak to je za plný počet hvězdiček. Krásný fullslip, nádherný steelbook a celá řada vkusných doplňků.

Video  
Samozřejmě se jedná o nový film, takže dle očekávání je obraz i zvuk naprosto perfektní. Žádné připomínky nemám.

Audio  
Samozřejmě se jedná o nový film, takže dle očekávání je obraz i zvuk naprosto perfektní. Žádné připomínky nemám

Bonusy  
Bonusů je zde hromada - na 2 D disku i na samostatném bonusovém disku. Bohužel bez české titulkové podpory, což je zklamání.

Verdikt
Opět dokonale připravená FAC edice s výborným filmem. Bohužel škoda nepřítomnosti českých titulků u bonusů.

   
Uživatel z e-shopu Nikos I. | 11.5.2019 23:27

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Another great Steelbook !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
dusan_l | 2.12.2018 11:34

Balení  
FullSlip je vychytaný a nevidím na něm problém. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Po obrazovej stránke, naprostá bomba, žiadny orez, žiadne šumy, krásne zrno. Super.

Audio  
Po zvukovej stránke úplná špica, žiadne šumu, ruchy, dabing parádny origoš stopa ešte lepšia.

Bonusy  
Obsahuje množstvo bonusov ale pre mňa je tam VEĽKÝ MÍNUS-neobsahuju českú podporu.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
MarcX | 15.10.2018 11:08

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
Uživatel z e-shopu Rajmund P. | 11.9.2018 20:54

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 10.9.2018 19:37

Balení  
Superb edition. Very nice outlook, great appearance. The video is as blu-ray suitable. The sounds are pretty well. The bonuses are enough, I'm much more happier about the movie. ;) Recommend for every collector!

Video  
Superb edition. Very nice outlook, great appearance. The video is as blu-ray suitable. The sounds are pretty well. The bonuses are enough, I'm much more happier about the movie. ;) Recommend for every collector!

Audio  
Superb edition. Very nice outlook, great appearance. The video is as blu-ray suitable. The sounds are pretty well. The bonuses are enough, I'm much more happier about the movie. ;) Recommend for every collector!

Bonusy  
Superb edition. Very nice outlook, great appearance. The video is as blu-ray suitable. The sounds are pretty well. The bonuses are enough, I'm much more happier about the movie. ;) Recommend for every collector!

Verdikt
Superb edition. Very nice outlook, great appearance. The video is as blu-ray suitable. The sounds are pretty well. The bonuses are enough, I'm much more happier about the movie. ;) Recommend for every collector!

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 17.8.2018 22:57

Balení  
The optical of the Edition is absolutely fantastic. Nice prints, colours, the move is absolute fantastic...so best Editions ever

Video  
I don't open the Filmarena Collection or Black Barons Editions. So I can't say anything about inner Stuff

Audio  
I don't open the Filmarena Collection or Black Barons Editions. So I can't say anything about inner Stuff

Bonusy  
I don't open the Filmarena Collection or Black Barons Editions. So I can't say anything about inner Stuff

Verdikt
GREAT GREAT GREAT. the next unbelievalbe edition from PRag. Plese don't hold on...its fantastic!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 16.8.2018 11:14

Balení  
Superior package, as I've come to expect, and the package is the perfect size. The artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not too loud and not too quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets,, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets,, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena/Black Barons - an exceptional item.

   
Uživatel z e-shopu Kyle R. | 13.8.2018 20:44

Balení  
Love this design !

Video  
Fantastic !

Audio  
Good clear audio.

Bonusy  
Tons of bonus features !

Verdikt
Not one regret. Awesome purchase !

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 5.8.2018 12:51

Balení  
Another great package from Filmarena, very fast posting and the item was very well protected for transit to the UK.

Video  
I have watched this film once in 4k and to be honest i was very disappointed, did not like the original much either, lets hope they do not do another one.

Audio  
Like all modern movies released these days the sound is awesome and gone are the days of just basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
Like all modern movies released these days the bonus material is great and will keep you entertained for some time.

Verdikt
Another great looking FAC from Filmarena. Keep up the great work and hope you keep prices low for the future releases.

   
guri008 | 4.8.2018 15:42

Balení  
blade runner mi extra k srdcu neprirastol - a to plati aj pre prvy film z 1982.
kazdopadne je edicia krasne spracovana a za to jednoznacne palec hore.

Video  
blade runner mi extra k srdcu neprirastol - a to plati aj pre prvy film z 1982.
kazdopadne je edicia krasne spracovana a za to jednoznacne palec hore.

Audio  
blade runner mi extra k srdcu neprirastol - a to plati aj pre prvy film z 1982.
kazdopadne je edicia krasne spracovana a za to jednoznacne palec hore.

Bonusy  
blade runner mi extra k srdcu neprirastol - a to plati aj pre prvy film z 1982.
kazdopadne je edicia krasne spracovana a za to jednoznacne palec hore.

Verdikt
blade runner mi extra k srdcu neprirastol - a to plati aj pre prvy film z 1982.
kazdopadne je edicia krasne spracovana a za to jednoznacne palec hore.

   
c.tucker | 20.7.2018 10:04

Balení  
FullSlip je vychytaný a nevidím na něm problém. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
karl001 | 14.7.2018 19:06

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 14.7.2018 19:03

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
karl001 | 14.7.2018 19:00

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
Uživatel z e-shopu bono22vox | 11.7.2018 10:34

Balení  
Nádherné balení, jedna z nejpovedenějších FAC kolekcí. Krásný steelbook i všechny doplňky, které jsou uvnitř celého balení...

Video  
Obrazová kvalita je na skvělé úrovni, ostatně tak jako každý nový bluray disk. U tohoto snímku je obraz vůbec pastvou pro oko diváka

Audio  
Audio stránka jako vždy naprostá paráda. I to je důvod proč vlastnit bluray přehrávače. Domácí kino k nezaplacení...

Bonusy  
Bonusů se i zde najde dostatek. Ať už na discích tak i v balení této kolekce. Proto mám rád FAC sbírku........

Verdikt
Výborný snímek výborného režiséra dnešní doby. A velice důstojné pokračování legendární jedničky. Především díky kameře se jedná o neuvěřitelný audiovizuální zážitek...

   
Uživatel z e-shopu Jerome J. | 6.7.2018 23:59

Balení  
The packaging is really nice, it has got great deboss on the title and the image itself of the car. Its a great edition to my collection

Video  
as expected from a blu-ray, the quality of the video is nice and crisp. i play it through my PS3 and its a quality picture

Audio  
with this being a sci-fi film and a lot going on, the sounds and audio is a good mix. Also the voice audio isn't too low which you can get sometimes and have to keep adjusting the sound

Bonusy  
As with a lot of movies these days there is always a lot of exclusive behind the scenes content which for the more avid movie lover like myself is always a 'bonus', plenty to enjoy here

Verdikt
as this can go down as one of the classic movies it had a lot to live up to from the original but it is a great film. The extra content and the overall packaging of the movie with the booklet and character cards makes it an amazing feature

   
polux2 | 29.6.2018 18:02

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

   
bearlol | 29.6.2018 07:39

Balení  
As always, a packaging with exemplary protections that are necessary for these very beautiful editions. Packages in accordance with my expectations as well as the speed of the transport company.

Video  
Steelbook still packed for the moment, so no notation for video and sound but it will be done soon, without forgetting the bonuses that will be viewed as soon as possible.

Audio  
Steelbook still packed for the moment, so no notation for video and sound but it will be done soon, without forgetting the bonuses that will be viewed as soon as possible.

Bonusy  
Steelbook still packed for the moment, so no notation for video and sound but it will be done soon, without forgetting the bonuses that will be viewed as soon as possible.

Verdikt
Once again, thank you very much for your work, it is always a pleasure to receive a very nice edition. But even more important when the products are of good quality. Good continuation and think about making titles that stand out from the competition.

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 28.6.2018 17:20

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Marisa Prapotnich P. | 28.6.2018 11:18

Balení  

L’imballaggio è curato, l’oggetto è avvolto in fogli di pluriball,successivamente con del cartone il tutto messo nella scatola a sua volta riempita con materiale antiurto.
Reputo questo imballaggio ottimale e sicuro molto gradito da noi collezionisti che amiamo avere il prodotto integro e in perfette condizioni.
Grazie FA continuate così.

Video  
Belle immagini molto realistica la scene studiate nei minimi dettagli.In complesso soddisfacente.Positivo.

Audio  
Audio sufficientemente calibrato e adatto al tipo di immagini e situazioni presenti nel film in una parola buono.

Bonusy  
Contenuti extra soddisfacenti e interessanti reputo siano importanti come completamento di una edizione.

Verdikt
Trovo sia stato fatto un buon lavoro su questo film sia per quanto riguarda il video che l’audio .
Interessanti anche gli extra.
Prodotto completo sotto ogni punto di vista,sono contenta dell’ acquisto fatto anche dal punto di vista estetico: curato nei dettagli ,edizione numerata e completa; inoltre l’ imballaggio è impeccabile.
Sicuramente acquisterò ancora su FA.Grazie

   
blif1 | 26.6.2018 12:35

Balení  
Obal, Steelbook a další materiál vypadá opravu úžasně.

Video  
Obraz vypadá parádně.

Audio  
Parádní zvuk. Viděl jsem pouze v originále. Dabing nehodnotím

Bonusy  
Bonusy jsem neviděl, nehodnotím

Verdikt
Parádní film, který je opravdu povedeným nástupcem originálu od R.Scotta. Zachovává atmosféru původního filmu. FAC tomuto filmu opravdu sluší.

   
Uživatel z e-shopu Ilannguaq P. | 25.6.2018 12:26

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Radek M. | 25.6.2018 11:51

Balení  
Bezvadne baleni, kteremu opet neni co vytknout. Skvela krabicka vcetne bezvadneho potisku, ktery se k filmu hodi.

Video  
Pekne a opet ciste video, bez sebemensich zadrhelu. Takze je radost koukat na tento scifi kousek. Doporucuji

Audio  
Audio pekne vyladene a ciste. Nemel jsem sebemensi problem a urcite za me palec nahoru. Takze opet super.

Bonusy  
Tak bonusu tu mame tentokrat dostatek. Dokonce i v papirove podobe je zde knizecka z nataceni a ta vzdy potesi.

Verdikt
Film by jsem asi hodnotil spis prumerne. Urcite to neni spatny kousek, ale mozna jsem cekal trochu vic. Minimalne za zkouknuti to stoji.

   
linciCZE | 25.6.2018 10:55

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Martin B. | 25.6.2018 10:18

Balení  
As ever a brilliant production by Filmarena, beautifully presented with standards that can only be admired by any collector.

Video  
My copy remains sealed so I cannot comment on contents and bonus material but I have no doubt from previous purchases that it will be first class !

Audio  
Again my copy remains sealed so cannot comment on audio content but I have no doubt from previous purchases that it will be first class !

Bonusy  
Again, my copy remains sealed so cannot comment on contents and bonus material but I have no doubt from previous purchases that it will be first class !

Verdikt
Great product, beautiful presentation and continues with the high quality you would expect from any Filmarena presentation.

   
Uživatel z e-shopu Radek C. | 25.6.2018 09:22

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
stano | 24.6.2018 16:24

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Luboš1962 | 24.6.2018 15:20

Balení  
Ďalší XL fullslip Blade Runnera je tak ako edícia 2 nádherný, ako po grafickej stránke, tak aj obsahom. Páči sa mi aj design steelbooku. Kartičky rozmerovo podrástli a sú v samostatnej obálke so záložkami - dobrý nápad! Edícia 1 obsahuje aj photobook s fotkami z filmu.

Video  
Napriek dĺžke filmu dve a trištvrte hodiny som nepozoroval žiadne zhoršenie kvality obrazu, je super tak ako sme u Sony zvyknutí. 3D verziu som zatiaľ nevidel, ale ja osobne nie som zástancom 3D v domácich podmienkach, napriek tomu, že vybavenie mám.

Audio  
Zvuk je úžasný, s obrovským množstvom priestorových efektov a pôsobivým hudobným soundtrackom, ktorý zjavne čerpá inšpiráciu z legendárneho Vangelisa. Výborný je aj zvukový mix českého dabingu.

Bonusy  
Bonusy nie sú vyčerpávajúce, ale je tu vcelku dosť dokumentov, bohužiaľ tak ako je u Sony zvykom, bez českej podpory. Výbornou správou je, že sa podarilo do vydania dostať aj osobitný ďalší disk s asi pol hodinou krátkych dokumentov, ktoré sú iné ako na hlavnom disku.

Verdikt
Táto edícia je skutočne perlou domácej zbierky, čo sa týka designového spracovania, obsahu, ale aj samotného filmu, ktorý dôstojne nasleduje svojho predchodcu a rozhodne nie je len prázdnym a nezmyselným pokračovaním, ale ďalej rozvíja pôvodný príbeh.

   
Uživatel z e-shopu Adam Š. | 19.6.2018 21:36

Balení  
Zatím nejlepší FAC edici, kterou jsem dostal....................................................dobrý

Video  
dobrý................................................................................................

Audio  
dobrý................................................................................................

Bonusy  
dobrý................................................................................................

Verdikt
Film si pravděpodobně znovu nepustím, ale tak krásné edici nešlo odolat. Maximální spokojenost a navíc mám 13/1000