Hodnocení FAC #105 HELLBOY 2: Zlatá armáda FULLSLIP + LENTICULAR MAGNET Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 33 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:8.9.2019
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 8.9.2019 15:27

Balení  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Video  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Audio  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Bonusy  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Verdikt
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

   
dusan_l | 1.8.2019 12:21

Balení  
Opět perfektní práce týmu FA, Steelbook perfektní, lentikulární magnet taktéž, krásně tato edice padne k prvnímu dílu jsem nadšený.

Video  
Film už je starší ovšem Obraz je v na tomto blu-ray disku famozní Video je ostré a pěkně barevné tak by to mělo být.

Audio  
Audio musím hodnotit stejně jako video hlavně co se originálního zvuku týče, dabing určitě nezklame myslím že potěší.

Bonusy  
Nějaký bonusový materiál tato edice obsahuje , ALE bez České podpory, skoda.

Verdikt
Jsem rád za zakoupení i druhého dílu který padne k prvnímu který také vlastním.

   
Uživatel z e-shopu Dietmar S. | 27.7.2019 18:41

Balení  
Super sicher verpackt. So kann dem schönen Steelbook nichts passieren. Sehr vorbildlich, bin jedesmal begeistert.

Video  
Toller Film, für die ganze Familie geeignet. Sehr überzeugende Schauspieler, tolle Story. Auf jeden Fall kann man ihn durchaus immer mal wieder ansehen. Freue mich schon auf das nächste mal.

Audio  
Der Ton ist für mich völlig in Ordnung. Gute Abmischung und tolle Effekte. Die Subwoofer haben hier ordentlich zu tun.

Bonusy  
Das Fullslip sieht wie immer sehr gut aus. Die beigelegten Extras sind wunderschön. Ist wieder einmal eine Augenweide und wertet das Steelbook toll auf.

Verdikt
Ich kann diesen Artikel aus den genannten Gründen uneingeschränkt empfehlen. Für einen Sammler toller Verpackungen der Steelbooks unbedingt ein Muss.

   
c.tucker | 18.7.2019 14:20

Balení  
FullSlip je vychytaný a nevidím na něm problém. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
Uživatel z e-shopu Nikos I. | 11.5.2019 22:56

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Another great Steelbook

   
petar99 | 30.4.2019 13:14

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
MarcX | 3.3.2019 01:17

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
Tommy070707 | 22.1.2019 14:41

Balení  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Video  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Audio  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Bonusy  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Verdikt
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

   
karl001 | 19.1.2019 18:56

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 31.12.2018 09:32

Balení  
Superior package, as I've come to expect, and the package is the perfect size. The artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not too loud and not too quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets,, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets,, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena/Black Barons - an exceptional item.

   
snoufik | 25.12.2018 20:35

Balení  
Baleni opět precizní, nezklamalo, vystihuje téma filmu i s hlavním herce. Steel je také pěkný, povedl se studiu.

Video  
Obrazová stránka u tohoto filmu je naprosto dokonalá a není ji proto co vytknout . Perfektní zážitek .

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost veliká.

Bonusy  
Bonusy u tohoto filmu naprosto dostačující, já osobně nepotřebuji bonusy několik hodin, takže hodnotím kladně.

Verdikt
Jedna z nejbrilantněji udělaných FAC edic, která zatím vyšla. Parádní kousek do sbírek všech nadšenců.

   
guri008 | 24.12.2018 15:34

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Huang C. | 18.12.2018 23:57

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 16.12.2018 23:23

Balení  
heute mal auf deutsch für deutsche Kunden.

Top Edition wieder einmal, über den Filmgeschmack lässt isch imemr streiten. Edition sieht wieder edel aus. Kann man nur empfehlen. SChnell zu schlagen bei den wenigen dt. Händlern die es anbieten

Video  
Leider kann ich nichts zu den Bild / Ton / und onus der Edition teilen das diese bei mir immer verschlossen und somit OVP bleiben

Audio  
Leider kann ich nichts zu den Bild / Ton / und onus der Edition teilen das diese bei mir immer verschlossen und somit OVP bleiben

Bonusy  
Leider kann ich nichts zu den Bild / Ton / und onus der Edition teilen das diese bei mir immer verschlossen und somit OVP bleiben

Verdikt
Auch wenn es viel ist : Filmarena und Black Barons bleiben absolute TOP Releases. Auch wenn die Konkurenz gro0 ist, hier schaut mal zwar auch Quantität aber mittlerweile auch wieder sehr starkaud die Qualitiät

   
Aloman | 7.12.2018 23:18

Balení  
Jsem moc rád, že ve FAC vyšel i druhý díl Hellboye a zkompletoval se s prvním dílem. Mám rád vše pěkně pohromadě.

Video  
Stránka obrazová je výborná, jde o film s krásnými obrazy a výborná kvalita tomu velmi pomáhá. Obraz je čistý a ostrý.

Audio  
Stránka zvuková je také výborná, v originálním anglickém znění je to prostě paráda. Dabing nehodnotím.

Bonusy  
Bonusy zde sice najdeme, ale nedisponují českými titulky, což je vždy poněkud smutné. Takže zde spokojenost nepanuje.

Verdikt
Povedená edice s druhým dílem, který pěkně pasuje k dílu prvními. Technicky je disk parádně zvládnutý, až na ty bonusy...

   
brachus | 6.12.2018 11:10

Balení  
Maximální FAC edice tohoto klasického filmu, perfektní steelbook ukrytý v originálním full slipu...

Video  
Obraz je naprosto v pořádku, ostré detaily a kontrasty , s obrazem jsem naprosto spokojen..........

Audio  
Stejně jako obraz i zvuk je naprosto v pořádku, originální zvuková stopa je velmi dobrá, český dabing patří k těm lepším.

Bonusy  
Bonusy bohužel nemají českou titulkovou podporu a tak jsou pro mě osobně bez hodnoty.......................

Verdikt
Film se mi líbí, provedení je na velmi dobré úrovni a atraktivní, celkově jsem s nákupem spokojen..

   
PYROS | 5.12.2018 12:30

Balení  
Vynikající zpracování od filmareny. Zvuk i obraz perfektní. Dókonalé balení. Parádní steelbook do sbírky

Video  
Vynikající zpracování od filmareny. Zvuk i obraz perfektní. Dókonalé balení. Parádní steelbook do sbírky

Audio  
Vynikající zpracování od filmareny. Zvuk i obraz perfektní. Dókonalé balení. Parádní steelbook do sbírky

Bonusy  
Vynikající zpracování od filmareny. Zvuk i obraz perfektní. Dókonalé balení. Parádní steelbook do sbírky

Verdikt
Vynikající zpracování od filmareny. Zvuk i obraz perfektní. Dókonalé balení. Parádní steelbook do sbírky

   
Uživatel z e-shopu David R. | 4.12.2018 11:42

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 4.12.2018 00:20

Balení  
Encore un très bon travail de qualité comme d'habitude pour cette édition de la part de la Filmarena Team

Video  
Encore un très bon travail de qualité comme d'habitude pour cette édition de la part de la Filmarena Team

Audio  
Encore un très bon travail de qualité comme d'habitude pour cette édition de la part de la Filmarena Team

Bonusy  
Encore un très bon travail de qualité comme d'habitude pour cette édition de la part de la Filmarena Team

Verdikt
Encore un très bon travail de qualité comme d'habitude pour cette édition de la part de la Filmarena Team

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 3.12.2018 16:40

Balení  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Video  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Audio  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Bonusy  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Verdikt
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 3.12.2018 16:38

Balení  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Video  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Audio  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Bonusy  
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

Verdikt
Great editions, the slip, steel, and all the goodies look so fantastic, it is a must have for your collections.

   
Uživatel z e-shopu Levchenko A. | 3.12.2018 14:41

Balení  
Exellent

Video  
Exellent

Audio  
Exellent

Bonusy  
Exellent

Verdikt
Exellent

   
Uživatel z e-shopu Brunschwig O. | 3.12.2018 10:02

Balení  
Good

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
Good

Verdikt
Good

   
bearlol | 2.12.2018 21:24

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
colapso | 2.12.2018 14:46

Balení  
Balení od filmareny v pořádku. Jinak klasicky další povedená FAC,od které dostanete přesně to co čekáte.

Video  
Se současnou špičkou v podobě nových filmů se to nedá srovnávat,ale i tak je obraz celkem povedený..

Audio  
Ale jo, zvuková stopa je velmi dobrá a český dabing je také fajn.....................................

Bonusy  
Je jich zde dostatek, bohužel bez české podpory.....................................................

Verdikt
Další FAC do sbírky, která vypadá skvěle a každého sběratele a fandu komiksů určitě potěší...........

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 28.11.2018 16:22

Balení  
Another great package from Filmarena and great post protection for sending to the Uk and very fast delivery also.

Video  
I have watched this film many times and it is a great film and i look forward to next film release of Hellboy 3.

Audio  
Like all modern films released these days the sound is great and gone are the days of just basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
Like all modern movies released these days the bonus material is great and will keep you entertained for some time.

Verdikt
Another great Full slip release from FilmArena, keep up the good work and keep pricing low. Thank you.

   
polux2 | 24.11.2018 18:22

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

   
Milan89 | 24.11.2018 17:42

Balení  
Opět perfektní práce týmu FA, Steelbook perfektní, lentikulární magnet taktéž, krásně tato edice padne k prvnímu dílu jsem nadšený.

Video  
Film už je starší ovšem Obraz je v na tomto blu-ray disku famozní Video je ostré a pěkně barevné tak by to mělo být.

Audio  
Audio musím hodnotit stejně jako video hlavně co se originálního zvuku týče, dabing určitě nezklame myslím že potěší.

Bonusy  
Nějaký bonusový materiál tato edice obsahuje , ovšem bez České podpory (Titulky) což je opravdu velká škoda.

Verdikt
Jsem rád za zakoupení i druhého dílu který padne k prvnímu který také vlastním, byl by hřích nepořídit do sbírky.

   
linciCZE | 24.11.2018 13:23

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Radek M. | 24.11.2018 09:51

Balení  
Opet pekna limitka ve skvelem baleni, ktere bezvadne doplnuje prvni dil. Takze baleni opet super bez vyhrad

Video  
O neco starsi kousek, na kterem, to ale neni vubec znat. Video je pekne ciste a ostre bez chybek. Doporucuji.

Audio  
Dabovana verze opet velmi kvalitne. Zvuk cisty a vyvazeny. Hlasitost take na velmi dobre urovni. Takze super

Bonusy  
Bonusy opet tak jak jsme zvykli. Nekolik digitalnich a samozrejme vsechny co patri k limitovane edici.

Verdikt
At je to k nevire, tak jsem tento kousek doposud nevidel. A proste me se to libilo. Takze za me super zazitek

   
Ice07 | 21.11.2018 12:45

Balení  
Baleni opět precizní, nezklamalo, vystihuje téma filmu i s hlavním hercem. Steel je také pěkný, povedl se studiu.

Video  
Po obrazové stránce není co vytknout, vše je dobře viditelné i ve tmavých scénách. Jedná se o nový snímek, takže super.

Audio  
Po zvukové stránce také nemám co bych vytknul, originální zvuková stopa je dobře namixována a český dabing je povedený.

Bonusy  
Bonusy jsem ještě neviděl, snad tam nějaké jsou :-) a doufejme, že budou mít i českou lokalizaci ve formě alespoň titulků.

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici jako velmi pěkně zpracovanou, je to další opravdový klenot mezi ostatními FAC edicemi.

   
Rankin Fitch | 19.11.2018 09:34

Balení  
Další z FAC edic, u kterých je kvalita znát. Šubr s vloženým steelbookem a fotoknížkou uvnitř. Rozhodně do sbírky super.

Video  
Na daný moment solidní obrazový přepis, který určitě nezklame a potěší, neboť rozdíl oproti retroformátu tu je znát.

Audio  
Dabing dobrej, příjemnej, anglicky normální. Neni to žádnej extra audio trhák, jedná se o jedno z prvních BD vůbec, takže tam se ještě zvuk tolik neřešil.

Bonusy  
Slušná nálož bonusů, ovšem bez české titulkové podpory. I tak jde ale o příjemné zpestření investice do tohoto báječného filmu.

Verdikt
Pro sběratele série nutnost, pro náhodné kupující rozhodně produkt, u kterého se nemohlo sáhnout vedle.

   
Uživatel z e-shopu SungBum P. | 7.11.2018 10:10

Balení  

Although it is an intense tone, it seems to be a package that takes advantage of the characteristics of the movie.

Video  


I was so happy to like the movie related to the hero. I am sorry to hear that the movie is not popular, so the sequel was canceled and rebooted.

Audio  

My audio system is not so good, so it is hard to evaluate it separately.

It's hard to get the latest movie sound.

Bonusy  

It was a movie I watched so late, and I almost regret it. It was a unique world view, content and everything were all satisfied. I hope reboot will work well.

Verdikt

I want to do this, but it was a very good movie for me personally. I did not miss this opportunity and I was satisfied.

I need to get one.