Hodnocení MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN! Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (4K Ultra HD + Blu-ray)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:27.7.2019
Uživatel z e-shopu Dietmar S. | 27.7.2019 18:53

Balení  
Super sicher verpackt. So kann dem schönen Steelbook nichts passieren. Sehr vorbildlich, bin jedesmal begeistert.

Video  
Toller Film, für die ganze Familie geeignet. Sehr überzeugende Schauspieler, tolle Story. Auf jeden Fall kann man ihn durchaus immer mal wieder ansehen. Freue mich schon auf das nächste mal.

Audio  
Der Ton ist für mich völlig in Ordnung. Gute Abmischung und tolle Effekte. Die Subwoofer haben hier ordentlich zu tun.

Bonusy  
Das Steelbook sieht wie immer sehr gut aus. Die beigelegten Extras sind wunderschön. Ist wieder einmal eine Augenweide und wertet den Film toll auf.

Verdikt
Ich kann diesen Artikel aus den genannten Gründen uneingeschränkt empfehlen. Für einen Sammler toller Steelbooks unbedingt ein Muss.

   
haamunaptra | 22.12.2018 15:00

Balení  
Jednoduchý artwork na přední straně, o to více překvapí ten ukrytý uvnitř, který zachycuje všechny postavy ve filmu. Leská povrchová úprava steelboku - pěkný kousek do sbírky.

Video  
Ve 4K působí video na diváka skutečně špičkově, muzikálu svědčí jeho barevná hravost, která v HDR dostává šanci vyniknout, přepis disponuje také skvělým vykreslením detailů. naprostá spokojenost.

Audio  
Disk ve 4K a v originále nabízí dolby Atmos, takže bezkonkurečně to nejlepší, co se dá pro domácí videoprojekci nabídnout. V žánru muzikálu je radost si film pustit přes reprosoustavu.

Bonusy  
Opět paráda - fanoušci filmu si zde přijdou na své, protože v bunusech tu najdou rozhovory s herci, rozbor choreografie některých písniček, setkání s Cher, výrobu kostýmů a další. Bonusy mají české titulky a je jich opravdu nálož. Tak by měla vypadat každá filmová edice.

Verdikt
Po deseti letech tu máme pokračování úspěšného muzikálu, kde opět září velká herecká plejáda. A povedl se. Písničky ABBY se nikdy neomrzí a film přináší opravdovou prázdninovou atmosféru. Blu-ray disk je zpracován kvalitně a to jak co do zpracování videa i zvukové stopy, tak i co do bonusové nadílky. Ve steelbooku jasná koupě.

   
autobusák | 21.12.2018 10:19

Balení  
Perfektní. Vydání ve formátu jako by to nebyl český distributor. Obalu nechybí vnitřní potisk, ani potisk vlastního nosiče BR. Balení obsahuje BR i DVD. BRAVO!

Video  
Obraz skvělý včetně formátu 2.40:1. Paráda. …………………………………. ……………………………………………………………………………………………………...

Audio  
To co se dá říct o obrazu platí i pro zvuk. Perfektní prostorový, dynamický zvuk, plný basů i dobrý český dabing.

Bonusy  
Je nezvyklé abych dal u Br ve všech kategoriích 5 hvězdiček. Bonusy zajímavé, česká podpora nechybí a skvělé vynechané a rozšířené scény.

Verdikt
Film který se mi na první podívání v kině moc nelíbil, hodnotím po druhém a třetím shlédnutí jako velice povedený. Lily James předvedla bravurní pěvecký i herecký výkon.