Hodnocení VENOM (RED SteelBook Version WWA celosvětový) 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice (Blu-ray 3D + 2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 10 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:17.7.2019
Rankin Fitch | 17.7.2019 18:46

Balení  
Steelbookové balení 2D+3D verze filmu VENOM, dle mého názoru je steelbook parádní, škoda, že se to až tak nedá říct o filmu, ale balení je pecka! I tato WWA verze.

Video  
Sice je film řekněme průměrný, přesto má jako novinkový titul samozřejmě brilantní obraz, jaký od něj očekáváme.

Audio  
Po zvukové stránce je to úplně stejné - studio se hodně snažilo, film je i po této stránce prvotřídní.

Bonusy  
Na bonusovém disku je hromada OTITULKOVANÝCH bonusů, což z téhle edice dělá opravdu něco na naše poměry dosud mimořádného.

Verdikt
Sice jde o průměrný film, efektově však skvělý, ale čekal jsem víc. Každopádně po své steelbookové stránce paráda, která do sbírky patří, plast bych nikdy asi nekoupil.

   
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 5.6.2019 04:17

Balení  
너무 마음에 듭니다. 필름아레나는 최고입니다

Video  
너무 마음에 듭니다. 필름아레나는 최고입니다

Audio  
너무 마음에 듭니다. 필름아레나는 최고입니다

Bonusy  
너무 마음에 듭니다. 필름아레나는 최고입니다

Verdikt
너무 마음에 듭니다. 필름아레나는 최고입니다. 언제나 필름아레나는 구입을 합니다.

   
Uživatel z e-shopu Grzegorz M. | 8.4.2019 11:49

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Skvělé vydání

   
Uživatel z e-shopu Dana Z. | 2.4.2019 17:43

Balení  
velmi hezké

Video  
- bez komentáře -

Audio  
perfektní

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
povedl se,ma to naboj,žadna nuda,prostě supr

   
Uživatel z e-shopu Lukáš Š. | 24.3.2019 17:16

Balení  
V naprostém pořádku, perfektně zabaleno tak aby disk nebyl poškozen. Dodávka v nejkratším možném termínu. Maximální spokojenost.

Video  
Kvalitní video, jaké bych v dnešní době očekával. Barvy jsou pěkné a vyrazné. Za mě hezky zpracované.

Audio  
Jak český tak i zahraniční zvuk je na velmi vysoké urovni. Velmi dobrá kvalita. Tak by to mělo vypadat vždy.

Bonusy  
Na bonusy nikdy moc nekoukám, tak nemohu ani moc hodnotit. Věřím že spoustu lidí potěší. Možná někdy zhlédnu.

Verdikt
Skvělý film na velmi slušně provedeném Blu-ray, kde není po audiovizuální stránce absolutně co vytknout.

   
Capaldi | 14.3.2019 16:25

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 12.3.2019 17:42

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
skvelej film v hezkem steelbooku,kterej vypada lip nez na fotkach a za dobrou cenu k tomu,neni co resit!

   
Uživatel z e-shopu Vladimír O. | 24.2.2019 15:06

Balení  
- balení hodnotím jako uspokojivé
- povedený Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice
- celkově pěkné zpracování 10/10

Video  
- video hodnotím jako uspokojivé
- klasický obraz 1080p (Blu-Ray disc) barvy, ostrost, detail
- není co řešit 10/10

Audio  
- audio hodnotím jako uspokojivé
- DTS-HD Master 5.1 anglicky / Dolby Digital 5.1 česky
- není co řešit 10/10

Bonusy  
- bonusy hodnotím jako uspokojivé
- velký výběr bonusového materiálu, který určitě potěší
- není co řešit 10/10

Verdikt
- film, který určitě stojí za zhlédnutí
- celkové hodnocení uživatelů na CSFD je 72%
- není co řešit 08/10

   
David | 12.2.2019 13:51

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Štěpán H. | 11.2.2019 11:17

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Kupováno hlavně kvůli dokonalému obalu. Samotný film je pro mne trochu zklamání, ale jako fanoušek komiksů jsem si bonusy užil.