Hodnocení PREDÁTOR: Evoluce Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 7 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:8.6.2019
Uživatel z e-shopu Edwin P. | 8.6.2019 10:11

Balení  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Video  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Audio  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Bonusy  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Verdikt
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

   
Uživatel z e-shopu Lukáš Š. | 10.5.2019 16:25

Balení  
V naprostém pořádku, perfektně zabaleno tak aby disk nebyl poškozen. Dodávka v nejkratším možném termínu. Maximální spokojenost.

Video  
Kvalitní video, jaké bych v dnešní době očekával. Barvy jsou pěkné a vyrazné. Za mě hezky zpracované.

Audio  
Jak český tak i zahraniční zvuk je na velmi vysoké urovni. Velmi dobrá kvalita. Tak by to mělo vypadat vždy.

Bonusy  
Na bonusy nikdy moc nekoukám, tak nemohu ani moc hodnotit. Věřím že spoustu lidí potěší. Možná někdy zhlédnu.

Verdikt
Skvělý film na velmi slušně provedeném Blu-ray, kde není po audiovizuální stránce absolutně co vytknout.

   
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 6.5.2019 20:11

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Na tohle pokracovani Predatora leti dve verze recenze:dobrej film,spatnej film.Pro me dobrej,urcite nejsem sklamanej,film se mi libi a je fajn videt zase neco noveho.K tomu v moc hezkym-matnym steelbooku.Proste parada a doporucuji!

   
Uživatel z e-shopu Vladimír O. | 24.2.2019 15:15

Balení  
- balení hodnotím jako uspokojivé
- povedený Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice
- celkově pěkné zpracování 10/10

Video  
- video hodnotím jako uspokojivé
- klasický obraz 1080p (Blu-Ray disc) barvy, ostrost, detail
- není co řešit 10/10

Audio  
- audio hodnotím jako uspokojivé
- DTS-HD Master 5.1 anglicky / Dolby Digital 5.1 česky
- není co řešit 10/10

Bonusy  
- bonusy hodnotím jako uspokojivé
- velký výběr bonusového materiálu, který určitě potěší
- není co řešit 10/10

Verdikt
- film, který určitě stojí za zhlédnutí
- celkové hodnocení uživatelů na CSFD je 52%
- není co řešit 08/10

   
Uživatel z e-shopu Vojtěch K. | 24.2.2019 11:43

Balení  
Steelbook je skvělý a líbí se mi daleko více než původní červený z utrženou hlavou, vnitřní obrázek je taky celkem pěkný ale asi bych zvolil jiný :)

Video  
Videokvalita je na skvělé úrovni, nenašel jsem nic co bych měl vytknout, jen je škoda že film neudělali ve 3D :)

Audio  
Zvuk co se týče české 5.1 verze je celkem fajn ale v originále je to daleko lepší, ale pro ty co jsou pohodlní a nechcou číst titulky je zvuk dostačující :)

Bonusy  
Pár bonusů tam jistě je ale zatím jsem neměl čas je shlédnout takže nemůžu objektivně soudit :) Časem napravím

Verdikt
Tenhle steelbook nemohl chybět v mé sbírce jelikož Predátor je srdcovka a v kině jsem z tohoto pokračování byl nadšen :) Skvělá kombinace efektů, humoru a akce

   
snoufik | 3.2.2019 13:13

Balení  
Velmi pěkné balení. Steelbook vypadá z obou stran skvěle, název mohl byt klidně debosovaný. To se pak kupuje jedna radost.

Video  
Kvalita obrazu je vynikající jak je už u bluray disků zvykem. Akční scény jsou přehledné a je to prostě celé výborně natočené.

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, myslím, že hudba krásně doplňuje děj. Na domácím kině je to opravdu paráda.

Bonusy  
Vždy potěší pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Další vymazlený sběratelský steelbook do sbírky. Rozmýšlel jsem se zda ho mám koupit protože dle obrázků nevypadal moc dobře ale nakonec jsem rád že ho mám.

   
Uživatel z e-shopu Václav K. | 3.2.2019 10:02

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Vše super