Hodnocení ZRODILA SE HVĚZDA Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice (4K Ultra HD + Blu-ray)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:13.3.2019
haamunaptra | 13.3.2019 09:58

Balení  
Steelbook je sám o sobě moc hezký, bohužel mě zklamalo uchycení disků, kdy dva disky na sobě nejsou ideální variantou, což dokázal i fakt, že disky přišly v podobě, kdy byl vrchní vypadlý z trnu. Rovněž (naštěstí zadní) strana steelbooku obsahovala dva větší škrábance, to nepotěší žádného sběratele :-(

Video  
Obraz je parádní, 4K UHD disk zazáří především při koncertových scénách, kdy HDR nasvícení scén velmi pomáhá, jde vidět, že i v rámci tohoto žánru, který nesrší digitálními efekty, svůj smysl má.

Audio  
Audio hudebnímu žánru sluší, soundtrack je vynikající a v originálním znění Dolby Atmos vykresluje zvukou stopu parádně. Spokojenost.

Bonusy  
Bonusy obsahují českou titulkovou podporu a nabízí řadu hudebních videí a zajímavý dokument o vzniku filmu. Za mě šlo rozhodně o zajímavé doplnění zážitku z filmu.

Verdikt
Zrodila se hvězda v moderním hávu je moc pěkný snímek, plný emocí, skvělých hereckých výkonů a parádní hudby. Disky jsou technicky zvládnuty velmi kvalitně, Steelbook je také pěkný, jen doporučuji větší pozornost při kontrole balení.

   
Uživatel z e-shopu tomask | 10.3.2019 22:00

Balení  
Pěkné steelbookové blu-ray balení. Barevně v pořáku. Vnitřní artwork pěkný. Mohl být emboss, třeba ta kytara a rámeček okolo.

Video  
Obrazově vše v pořádku. Žádné výrazné chyby v obrazu. Tmavé scény pěkně viditelné. Není co vytknout.

Audio  
Originální stopa v pořádku a super. Český dabing povedený, byť Lady Gaga má v originály odlišný hlas. Česká zvuková stopa mohla být min. v DTS formátu, když už se jedná o hudební film.

Bonusy  
Bonusů zde několik je. Prozatím jsem je všechny neshlédl. Bonusy mají českou podporu v podobě titulků, takže OK.

Verdikt
Pěkný hudební a dramatický film vč. romantiky. Je dobře koukatelný a čas plyne s jistotou kupředu, takže vše v pořádku.

   
Uživatel z e-shopu Štěpán B. | 19.2.2019 12:00

Balení  
Balení vypadá velmi luxusně a kvalitně. Jediný obchod, který toto provedení v České republice nabízí! Pro mě obrovskou výhodou, že obal má anglickou lokalizace (přeci jenom název A Star Is Born zní lepé než Zrodila se Hvězda).

Video  
Film je velmi pěkně natočen, tomu také odpovídá obraz. Zhlédnout film ve 4K kvalitě, je opravdu zažitek (dále mi vyhovuje možnost vlastnit jak 4K, tak i FULL HD verzi).

Audio  
Zvuk tohoto filmu je opravdu jedinečný. Výborný soundtrack + původní znění. Jediné mínus je (za to nemůže prodejce) český dabing. Hlasy jsou opravdu velmi rozdílné oproti původnímu znění a při hudebním filmu to trhá uši.

Bonusy  
Velmi zajímavé bonusy - především samotný vznik filmu (behind the scenes). Dalším bonusem je česká lokalizace.

Verdikt
Na tento film jsem čekal velmi dlouho a jsem moc rád, že se i nám v České republice naskytla možnost vlastnit v domácnosti tuto steelbookovou edici!