Hodnocení RYCHLÍ A ZBĚSILÍ (4K Ultra HD + Blu-ray)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:1.7.2019
Kořenář | 1.7.2019 16:41

Balení  
U takto velké filmové série mě mrzí, že tyto filmy nevyšli v jedné kompletní luxus edici (myslím u 4K kvality). Nicméně zvolený vizuál předního artworku je opravdu příjemný. Nicméně série stále nekončí.

Video  
Viděno na 75" 3D 4K UHD HRD10+ LED TV / Nová dimenze zážitku z této série…vynikající zpracování a parádní obraz. Ocenění za funkční HRD, neboť tmavé akční scény jsou zde časté.

Audio  
Original Panasonic soundbar / Zvuk originální stopy není špička v oboru, ale poskytuje dobrý zážitek. CZ verze už není o tolik horší.

Bonusy  
MASAKR! Bonusová videa mají CZ podporu a přináší zajímavé informace. Za mě rozhodně velké doporučení. Pro mě je to vždy taková třešnička k filmovému zážitku, která dělí filmové spotřebitele a filmové fanoušky. Jediný problém je, že bonusy jsou na BD disku, který se mi po filmu nechce měnit za 4K UHD...takže bonusy čekají. Pro fanoušky však může být ochuzení, že krátký film "Los Bandoleros" který je vysvětlením událostí předcházející FF04 je na bonusech, tedy 99% lidí tento před-film uvidí až po filmu

Verdikt
Jedinečná filmová série, která zasáhla několik generací lidí po celém světě. Myslím, že se jedná o nenahraditelný filmový zážitek, který nebude jen tak překonán.