Hodnocení BLACK BARONS #25 THE EXORCIST Lenticular 3D FullSlip XL Steelbook™ Prodloužená režisérská verze Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 24 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:30.5.2021
Uživatel z e-shopu Martin K. | 30.5.2021 09:52

Balení  
SKVELE ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
----------------------------------------------------------------------------------------------------

   
karl001 | 16.1.2021 11:31

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
jaturcat | 5.1.2021 12:39

Balení  
Opět velmi pěkně provedená sběratelská edice. Solidní steelbook doplňuje velmi kvalitní materiál jako Charakters Card apod.

Video  
Co se týká obrazové stránky filmu, tak na to, že film byl natočen v roce 1973 je obraz velmi pěkný.

Audio  
Originální zvuková stopa je bez jakýchkoliv výhrad. Český synchronní dabing zde bohužel přítomen není.

Bonusy  
Asi nejlepším bonusem je přítomnost režisérské verze filmu. Tato verze je o cca 10 minut delší. Dále zde jsou i nějaké další dokumenty z natáčení.

Verdikt
Velmi kvalitní film v perfektně zpracovaném sběratelském balení. Škoda jen chybějícího dabingu, ale to je zanedbatelný negativ.

   
brachus | 16.12.2020 11:09

Balení  
Maximální BLACK BARONS edice tohoto výborného filmu, perfektní steelbook ukrytý v originálním full slipu...

Video  
Obraz je naprosto v pořádku, ostré detaily a kontrasty , s obrazem jsem naprosto spokojen................

Audio  
Stejně jako obraz i zvuk je naprosto v pořádku, originální zvuková stopa je velmi dobrá, český dabing patří k těm lepším.

Bonusy  
Bonusy - zatím nevím, ještě na ně nedošlo...........................................................

Verdikt
Film se mi líbí, provedení je na velmi dobré úrovni a atraktivní, celkově jsem s nákupem spokojen..

   
petar99 | 28.10.2020 11:33

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 4.10.2020 18:00

Balení  
Superior package and packing, as I've come to expect from Filmarena. Additionally, and a bit off topic, but the artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not too loud and not too quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets,, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets,, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena/Black Barons - an exceptional item.

   
Rankin Fitch | 17.6.2020 10:47

Balení  
BLACK BARONS edice jsou se vydaly cestou katalogovek a je to rozhodně paráda. Rozhodně ani tahle nemůže ve sbírkách chybět. :-)

Video  
Na daný moment solidní obrazový přepis, který určitě nezklame a potěší, neboť rozdíl oproti retroformátu tu je znát.

Audio  
Film neoplývá kdovíjakými efekty, takže atmosféricky jde o příjemný zážitek. Český dabing na disku není.

Bonusy  
Pár bonusů, dokonce i s českou podporou, takže příjemné zpestření investice do tohoto báječného filmu.

Verdikt
Geniální film v parádním balení, který stojí za to ve všech směrech. Typický příklad, jak jde z mála vytěžit mega.

   
c.tucker | 10.6.2020 10:20

Balení  
FullSlip je vychytaný a nevidím na něm problém. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
bearlol | 5.6.2020 16:56

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
snoufik | 31.5.2020 10:00

Balení  
Další úžasná a propracovaná XL BB edice která mi přišla do sbírky, tyhle větší edice mám nejraději.

Video  
Obrazová stránka u tohoto filmu je na své staří naprosto dokonalá a není ji proto co vytknout . Perfektní zážitek navíc v prodloužená verze.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, sice jen originální audio s cz titulky. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost veliká.

Bonusy  
Vždy potěší pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Další nádherná BB XL edice s parádním sběratelským steelbookem do sbírky. Tyhle edice prostě musí každý sběratel mít protože jsou úplně parádní.

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 24.5.2020 17:29

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Dietmar S. | 23.5.2020 14:06

Balení  
Super sicher verpackt. So kann dem schönen Steelbook nichts passieren. Sehr vorbildlich, bin jedesmal begeistert.

Video  
Toller Film, für die ganze Familie geeignet. Sehr überzeugende Schauspieler, tolle Story. Auf jeden Fall kann man ihn durchaus immer mal wieder ansehen. Freue mich schon auf das nächste mal.

Audio  
Der Ton ist für mich völlig in Ordnung. Gute Abmischung und tolle Effekte. Die Subwoofer haben hier ordentlich zu tun.

Bonusy  
Das Fullslip sieht wie immer sehr gut aus. Die beigelegten Extras sind wunderschön. Ist wieder einmal eine Augenweide und wertet das Steelbook toll auf.

Verdikt
Aus diesen Gründen kann ich dieses Produkt uneingeschränkt empfehlen und sollte das Herz eines jeden Sammlers höher schlagen lassen. Danke.

   
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 22.5.2020 15:57

Balení  
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

Video  
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

Audio  
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

Bonusy  
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu David R. | 21.5.2020 13:42

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
Uživatel z e-shopu Milan K. | 20.5.2020 12:01

Balení  
a megszokott sérülés- és atombiztos csomagolás. buborékfólia, hungarocel koporsó... bármit túlél, köszi

Video  
gyönyörű, kristálytiszta kép. ez a minimum, amit egy blu-ray lemeztől elvár az ember. és ezt meg is kapja.

Audio  
szuperül szól, szépen megdolgoztatja a hangfalakat. csengő magasak, dübörgő mélyek. ahogy lennie kell.

Bonusy  
jó kis extra tartalmak, élmény a film mögé látni egy picit. kivágott jelenetek, látványtervek... szuper

Verdikt
gyönyörű kiadvány, méltó helye lesz a polcon. a black barons sorozat minősége nem marad el a filmarenától megszokottól.

   
Uživatel z e-shopu SungBum P. | 20.5.2020 10:12

Balení  
Again, I am very satisfied.

Especially, as the lenticular numbering goes up, it's great because it's more stylish.

Personally, I prefer the lenticular version.

I am looking forward to it.

Video  
It can't be said to be very good, but it was pretty good.

It's a horror movie, so if you're immersed in a movie, it's not a problem because you can forget about the screen for a while.

I am satisfied that it was the movie I expected.

Audio  
These films have a stronger sounding feel, but I think they are appropriate for that part.

It was okay because it was an immersive sound for the movie.

Bonusy  
The composition of the fac is quite good. Except for some, it is too fat XL type so I want to go back as before.

Then the unity will be broken again. Anyway except that
Quality is also satisfactory.

Verdikt
I think I could come out more than this, but I think it was a package that showed it. Moreover, it also has subtitles, so it's also a two-tone.

I would like the sequel to be produced in such a uniform way.

I am so satisfied.

   
Uživatel z e-shopu Samuel G. | 19.5.2020 15:39

Balení  
PERFECT 10

Video  
PERFECT 10

Audio  
PERFECT 10

Bonusy  
PERFECT 10

Verdikt
PERFECT 10

   
guri008 | 19.5.2020 11:29

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Robert M. | 19.5.2020 10:11

Balení  
Packaged really well considering I had 4 items in the one box. Never had any issues with the packaging when buying a FAC Edition, all round excellent fulllslip for a classic film. Nice to see some horror movies getting the premium treatment. Absolutely beautiful lenticular too.

Video  
Packaged really well considering I had 4 items in the one box. Never had any issues with the packaging when buying a FAC Edition, all round excellent fulllslip for a classic film. Nice to see some horror movies getting the premium treatment. Absolutely beautiful lenticular too.

Audio  
Packaged really well considering I had 4 items in the one box. Never had any issues with the packaging when buying a FAC Edition, all round excellent fulllslip for a classic film. Nice to see some horror movies getting the premium treatment. Absolutely beautiful lenticular too.

Bonusy  
Packaged really well considering I had 4 items in the one box. Never had any issues with the packaging when buying a FAC Edition, all round excellent fulllslip for a classic film. Nice to see some horror movies getting the premium treatment. Absolutely beautiful lenticular too.

Verdikt
Packaged really well considering I had 4 items in the one box. Never had any issues with the packaging when buying a FAC Edition, all round excellent fulllslip for a classic film. Nice to see some horror movies getting the premium treatment. Absolutely beautiful lenticular too.

   
Uživatel z e-shopu CESAR B. | 18.5.2020 13:30

Balení  
Good job filmarena. Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Video  
Good job filmarena. Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Audio  
Good job filmarena. Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bonusy  
Good job filmarena. Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verdikt
Good job filmarena. Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu jiří Š. | 18.5.2020 10:28

Balení  
Balené vystihuje skvělou atmosféru této klasiky...vlastně dodnes nepřekonané...Lenticular možná trochu nenápadný...ale opět nic co by urazilo..

Video  
Těžko říct jak vypadá americké vydání....a film je z roku 73...ale i tak je snaha o co nejlepší výsledek znát.

Audio  
Překvapilo,v detailech se dočkáte nenápadných zvuků které byste asi na dvd neměli šanci postřehnout.

Bonusy  
Bonusy potěšilo,něco málo převzato z dvd vydání,ale nový dokumet na 3 části potěšil....asi nic vám tento film víc nepříblíží..

Verdikt
Klasika v žánru a kinematografie jako takové a vzpomínka jak se dřív dělali filmy...povinost pro každého

   
becanmar | 7.5.2020 08:01

Balení  
Opět povedený steelbook i celé balení, tady si dali návrháři opět záležet. Takže za mne dobrá práce a spokojenost.

Video  
Kvalitě obrazu já také nic mevyčítám, je prostě očekávaná, už to prostě umí, i když se jedná o starší kousek, dokážou to pěkně vymasterovat.

Audio  
Stejně jako shining tak i zde je jen origiální znění (pozn, když jsem hodnotil SHinig, nedošlo mi, že vlastně nemělo dabing, protože jsem v předvečer hodnocení koukal na Rocketmana a tam jsem si to s nějakého důvodu splet)

Bonusy  
Nejsem moc ten, kdo dokáže bonusy ohodnotit/ocenit, to nechám na jiných, já totiž na ně moc nehledím.

Verdikt
Opět povedená hororová edíce, která se v kontextu s ostatními určitě do sbírky hodí, Ale celkově spíše už taková norma.

   
Ice07 | 4.5.2020 10:19

Balení  
Baleni opět precizní, nezklamalo, vystihuje hlavní téma filmu. Steel je také pěkný, povedl se studiu.

Video  
Po obrazové stránce není co vytknout, vše je dobře viditelné i ve tmavých scénách, ikdyž se jedná o starší snímek.

Audio  
Po zvukové stránce také nemám co bych vytknul, originální zvuková stopa je dobře namixována a bohužel chybí cz dabing.

Bonusy  
Bonusy jsem ještě neviděl, snad tam nějaké jsou :-) a doufejme, že budou mít i českou lokalizaci ve formě alespoň titulků.

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici jako velmi pěkně zpracovanou, je to další opravdový klenot mezi ostatními BB edicemi

   
Uživatel z e-shopu Matej M. | 4.5.2020 10:03

Balení  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Video  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Audio  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Bonusy  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Verdikt
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.