Hodnocení James Bond DANIEL CRAIG Kolekce (4 4K Ultra HD + 4 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 3 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:7.1.2020
Rankin Fitch | 7.1.2020 21:33

Balení  
2 plastové krabičky na 4 filmy (zvlášť 4 BD a zvlášť 4 UHD) ve společném stylovém šubru, podobným kolekci Daniela Craiga, která vyšla kdysi na BD.

Video  
Obrazové přepisy všech Craigovek na Blu-ray jsou parádní, 4K jsem neviděl, ale už se na ně těšim. Podle mýho tvůrci nemůžou šlápnou vedle, když jde o značku, jako je 007.

Audio  
Ruku v ruce jde s obrazem i zvuk. Pecka jako hrom. Samozřejmě mam na mysli anglickou stopu. České dabingy tady špatné nejsou. Opět hodnotím pouze BD disky.

Bonusy  
Slušná porcička bonusů u každého z filmů, některé jsou otitulkované, některé ne. I tak je ale samozřejmě fajn, že vůbec jsou.

Verdikt
Pro majitele všech bondovek povinnost, o to lepší, že kolekce nově obsahuje všechny 4 kousky na UHD, což by mělo filmy ještě víc podtrhnout jako pecky.

   
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 16.11.2019 17:24

Balení  
fullslip s lakovanou hlavnipostavou+lakovanym jmenem Daniel Craig.Na hrbetu je hezky lakovany nazev 007 Daniel Craig Kolekce.Co je ale naprosty prinos v kolekci:oddeleni BD a UHD disku.Blu-ray v modre a Ultra HD v cerne klasicke plastove krabicce.

Video  
Vsechny ctyri filmy jsou ve 4K naprosto super dokonale a je znatelny velikansky skok v kvalite obrazu oproti Blu-ray!!!

Audio  
nadhera jak v originale,tak i s hodne povedenym cz-dabingem!

Bonusy  
jsou vsude

Verdikt
vsechny ctyri filmy 007 s Danielem Craigem jsou fakt skveli,parada,nadhera!Jsem fanda Bondovek a kdyz pred lety vysla kolekce na Blu-ray,hned jsem ji objednal.Bylo v ni volne misto na Spectre,ktery jsem hned,kdyz film vysel,doplnil.Ted po teto kolekci jsem sahnul hned kvuli Ultra HD discich a fakt to stoji za to!Hezky fullslip,rozdelene 4 Blu-ray vs.4 Ultra HD ve dvou plastovych krabickach a obraz ve 4K je proste parada,super a tyto filmy za to opravdu stoji!Spokojenost ve vsech smerech :)

   
stu | 26.10.2019 11:08

Balení  
Balené je v celku povedené.

Video  
Po obrazové stránce nemám co bych vytknul.

Audio  
Po zvukové stránce rovněž nemám co bych vytknul.

Bonusy  
BD obsahují i bonují i bonusy.

Verdikt
Tyto filmy se mi líbí, ale na obalu UHD píší, že Casino Royale obsahuje necenzurovanou prodlouženo verzi, tak tomu bohužel není pravda.