Hodnocení V JAKO VENDETTA Cigar Box Slipcase Limitovaná sběratelská edice (4K Ultra HD + Blu-ray)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:11.11.2020
fodopus | 11.11.2020 21:03

Balení  
Standardní černý plastový obal uložený v rozměrové trochu velké krabičce je zajímavý nápad. Vzhledem k rozumné ceně jsem s tímto provedením úplně spokojen.

Video  
Remaster obrazu filmu určitě pomohl, protože kvalita zobrazení a viditelnost detailů je prakticky špičková.

Audio  
Zatím jsem si originální zvukovou stopu nepouštěl, ale i řada mých přátel oceňuje v českém dabingu hlas pana V. Spokojenost.

Bonusy  
Bonusy byly bohaté už na původním BD. I tam jsou vybaveny českými titulky. Z nových bonusů na UHS jsem si se zájmem vyposlechl rozhovor s jedním z iniciátorů (dnes iniciátorek) natočení tohoto zajímavého a po čtrnácti letech neuvěřitelně aktuálního filmu.

Verdikt
Zajímavý termín vydání filmu - 4. listopad - je mnohokrát ve filmu zmiňován a údajně to funguje i v realitě. Film mi při uvedení unikl a tak jsem ho vlastně viděl až nyní poprvé. Absolutní spokojenost a jsem rád, že ho mám ve sbírce.

   
Uživatel z e-shopu SeungHeon L. | 11.11.2020 10:10

Balení  
Inside the box, the product is secured with a stripe. Therefore, it completely protects against damage during transportation.

Video  
The product has not yet been shown. I purchased this product for collection purposes, so I will not open the packaging. The package of the product is really satisfactory.

Audio  
The product has not yet been shown. I purchased this product for collection purposes, so I will not open the packaging. The package of the product is really satisfactory.

Bonusy  
Thank you for being able to purchase a really good product. It is so good that the order information is provided quickly and accurately.

Verdikt
The reason I hesitated to purchase is that the shipping price was much higher than the product price. However, I admit the price for the really fast delivery speed. I was able to receive the product safely and quickly. Thank.