Hodnocení JÁ, ROBOT (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:2.1.2022
MartinezZ | 2.1.2022 11:51

Balení  
Těžko co hodnotit na klasickém modrém plastovém obalu bez vnitřního obrázku a alespoň trochu nápaditém polepu disku. Pořád lepší než papírová pošetka.

Video  
Ano, je tu dokonce přítomno i video. 1080p HD barevné, píše se na obalu. A musím potvrdit, je to tak.

Audio  
A věřte, je tu i audio, hned několik stop. Ale nějak jsem nenašel potřebu zkoušet maďarský, ruský, italský ani Kastillský dabing. Anglický originál tu je a české titulky také. (Je zvláštní, že Film Arena nemá u hodnocení titulů vlastní hvězdičky a chlíveček pro Titulky...)

Bonusy  
těch je tu mrtě a pokud jste fandové filmu, rádi si je projdete, byť tedy ne všechny mi přišly, že vysloveně musely být součástí placky, ale zjevně tam pro ně prostě ještě bylo místo. Což je i tak chvályhodné, protože jinde bývá místa mrtě a bonusu žádné.

Verdikt
Rozhodli jste se u nás koupit si I, Robot až dnes na BR? Tak moc jiných možností, než zrovna tuhle edici, asi stejně nemáte.

   
Uživatel z e-shopu Karol V. | 28.4.2021 13:06

Balení  
Klasická modrá plastová krabička, motív z obalu sa opakuje aj na samotnom disku, bez vnútornej potlače.

Video  
Obraz je bezchybný, nemám k nemu nijaké výhrady. Pop-up menu funguje fajn a prehľadne aj počas prehrávania filmu.

Audio  
Zvuk je hutný, hudba a dialógy vyvážené. Originálna anglická aj česká zvuková stopa vo formáte 5.1, okrem toho aj taliansky, španielsky, ruský, maďarský a poľský dabing.

Bonusy  
Bonusy sú v podstate zhodné s dvojdiskovou DVD edíciou - audiokomentáre režiséra a scenáristu, predĺžené a vynechané scény, vizuálne efekty...

Verdikt
Kvalitné akčné sci-fi o roku 2035, keď sa schyľuje k revolúcii robotov... Patričné vybavenie disku, skvelá kúpa.