Hodnocení RAKEŤÁK (DVD)

Celkem hodnocení: 1 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:25.9.2022
Uživatel z e-shopu tomask | 25.9.2022 09:20

Balení  
Standardní DVD plastová, průhledná krabička s přebalem bez vnitřního artworku. Potisk disku "bílý hnus" s nápisem pohádky. V zahraničí vychází DVD s krásným tématickým obrázkovým potiskem.

Video  
Obrazová kvalita disku je velmi dobrá v rámci možností tohoto DVD formátu. Žádné zásadní obrazové vady jsem nezaznamenal.

Audio  
Originální a česká zvuková stopa ujdou, byť bitrate mohl být podstatně vyšší v rámci možností DVD formátu. Český dabing je super jako vždy.

Bonusy  
Tento disk obsahuje audiokomentář. Dále tento disk obsahuje krátké ukázky s českými titulky. Zbytek bonusů na blu-ray, což není distributor již přes rok schopen do našich končin prosadit.

Verdikt
Velmi vydařený film jako bonus a ozřejmění Buzze rakeťáka od kud se vzal, resp. proč je tak slavný a oslavovaný v Toy Story. Troufám si říci, že příběhově trochu převyšuje samotné Toy Story. Pouze škoda, že již tento film nevyšel a zřejmě ani nevyjde na blu-ray. Výmluvy distributora na náš malý trh jsou dětinské a řešení jak na náš trh dostat Disney pohádky alespoň na blu-ray je více. Pouze se musí chtít.