Hodnocení Baz Luhrmann: Romantická KOLEKCE 3BD+CD Soundtrack (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 5 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:18.4.2016
Flynne | 18.4.2016 16:55 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Pěkně vyvedená edice třech filmů v modrých ELITE obalech, vložených do tužší krabice s efektním potiskem, který imituje menu disků Moulin Rouge a Romeo a Julie.

Obsah  
Tři filmy, které proslavily Baze Luhrmanna v čele s nepřekonatelným vizuálním zážitkem Moulin Rouge, neméně dobré adaptace Romea a Julie a dobrodružně-romantickým válečným dramatem Austrálie. Všechny tři filmy s nádherně kýčovitým živým menu, narvané množstvím doplňkového materiálu.

Bonusy  
Jednoduše řečeno: takhle by měla vypadat výbava filmů na všech současných blu-ray vydáních. Všechny filmy mají tolik bonusů a česky otitulkovaných, až se z toho hlava zatočí.

Verdikt
Pro milovníky muzikálů, romantiky a tak trochu i kýče, barev, hudby, tance je to pěkně sestavená edice třech filmů, která vám v poličce určitě ostudu neudělá. A neudělá ji ani ve vašich přehrávačích a na velkých obrazovkách.

   
Mino87 | 3.11.2014 15:10 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tak balenie je celkom v peknom štýle urobené, všetko ladí zo sebou, len tá krabička mohla byť z tvrdšieho materiálu.

Obsah  
Tak obsah je taký nadpriemer. Obsahuje jednoduché plastáky s Tromi filmami + jedno CD ktoré tam prakticky ani nemuselo byť.

Bonusy  
Tak bonusy k jednotlivých filmov sú niekoľko hodinové!!! takže kto sa chce niečo zo zákulisia dozvedieť nebude sklamaný.

Verdikt
Pokiaľ ste osoba nežného pohlavia alebo ste neskutočný romantik ako Ja , tak táto kolekcia je pre Vás ako stvorená.

   
precious | 17.9.2014 13:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení splňuje očekávaný standard. Box z pevnějšího papíru obsahuje disky v klasických amaray krabičkách + CD v papírovém obalu s hudebními ukázkami z filmů.

Video  
Videu není co vytknout. Přepis u starších filmů je zdařilý, Moulin Rouge doslova hýří sytými barvami.

Audio  
Všechny tři filmy obsahují anglickou stopu v DTS-HD, což velmi potěší. České DTS najdete pouze u filmu Austrálie, u zbylých dvou filmů se člověk musí spokojit se základní 5.1 stopou. Dabing je v nezměněné formě, což jsem ocenil především u Romea a Julie, kde jsem měl vyjímečně větší požitek u dabované verze.

Bonusy  
Bonusů je tu opravdu dost a každý si přijde na své, což je dobře, protože díla Baze Luhrmanna si zaslouží hlubší pohled do zákulisí a tajemství vzniku těchto úžasných děl. Všechny bonusy mají českou podporu, což hodnotím velmi kladně, škoda jen, že se stále nedaří přidat českou podporu i pro komentáře k filmu. Ale i tak je množství bonusů více než postačující. Někoho potěší i přiložené CD s hudebními ukázkami z filmů, ovšem pro opravdové fanoušky soundtracků je to pouhá ochutnávka a zdaleka se nevyrovná plnohodnotnému soundtracku. Nicméně je to příjemná třešnička na dortu do této kolekce.

Verdikt
Za velice příjemnou cenu dostanete líbivě zabalenou ucelenou kolekci tří skvělých filmů geniálního režiséra. Pro fanoušky Baze Luhrmanna je snad tato kolekce povinností, nehledě na to, že zaplácnete tři mouchy jednou ranou. Celkově hodnotím tuto kolekci velmi kladně díky české podpoře u bonusů, což v našich končinách stále není standard ani u jiných a známějších filmů a trháků. CD s hudebními ukázkami je jen příjemnou třešničkou na dortu a milovníky filmové hudby naladí ke koupi plnohodnotných soundtracků.

   
vorez | 7.4.2014 15:42 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
3 filmy od Baze Luhrmanna hezky na jednom miste, ale pouze v papirove krabicce. Mohlo byt neco lepsiho

Obsah  
3 filmy od Baze Luhrmanna hezky na jednom miste, ale pouze v papirove krabicce. Mohlo byt neco lepsiho

Bonusy  
Na kazdem disku jsou bonusy a je jich opravdu hodně! obsahují české titulky

Verdikt
Za super cenu, kolekce super filmů. Je to fér nabídka, která zabavý na dlouhou dobu, když projedete i bonusy!

   
Honza | 8.1.2014 10:58

Balení  
Balení vypadá hezky, jen je škoda že u hřbetu jedna strana krabičky odstává a u přední a zadní strany kazí hezký vzhled výřezy pro vyndání samostatných filmů

Video  
Video je ve skvělé kvalitě u všech tří filmů které si s barevným laděním filmů hezky hrají. Rozhodně si myslím, že lepší obraz ani být nemohl.

Audio  
Stejně jako obraz i zvuková stránka je na vysoké úrovni, což je dobré hlavně u Moulin Rougue, kde je hodně písniček.

Bonusy  
Bonusů je zde poměrně dost a každý film má vlastní. Navíc je zde ještě CD s pár písničkami ze všech tří filmů

Verdikt
Rozhodně povedená kolekce pro skvělý filmy. Balení by mohlo být trochu kvalitnější ale jinak nemám co vytknout.