Hodnocení Bolt - pes pro každý případ 3D + 2D (Blu-ray 3D)

Celkem hodnocení: 5 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:14.4.2015
gopher | 14.4.2015 10:20 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasické Blu-ray balení, úvodní foto poutavé pro děti. Škoda jen, že není pes vyveden třeba ve 3D podobě, což jsem si poslední dobou u 3D filmu docela oblíbil.

Video  
Hezká kvalita 3D obrazu, na 4k televizi vypadá obstojně. Také provedeni 3D je hezké a docela vtáhne do děje. Určitě zaujme nejen děti.

Audio  
Kvalitní česky dabing, který je samozřejmě na dobre úrovni. Opět povedený film, který na zvuku neztrácí kvalitu.

Bonusy  
Bonusy mne nikdy moc neoslovily ani u jiných snímku, tedy tato část jde úplně mimo mě. Ani jsem je na disku nikde neviděl.

Verdikt
Povedený animák, který pobaví jak děti, tak i dospělé. Spousta vtipných hlášek. Jinak velmi hezky provedeny film. I počáteční zápletka mne docela zmatla :-)

   
Uživatel z e-shopu Jaromír M. | 8.11.2014 17:51

Balení  
Velmi pěkný potisk přes celou standartní krabišku. Pro děti super, jsou nadšeni. Jinak je to 3D edice.

Video  
Kvalita videa na velmi vysoké úrovni, hlavně malej byl velmi spokojený. Už to vícekrát poštěl a nemůže se nabažit.

Audio  
Zvuková kvalita super, dalo se čekat v tomto provedení. Docela to doma duní, když se to osolí., Dialogy i zvukové efekty na vysoké úrovni.

Bonusy  
Bonusů je docela dost, ani jsme to všechno neprošli, přece jen film je film. Bonusy potěšily a pro fanoušky něco navíc.

Verdikt
Velmi dobrý animák, super provedení, velmi oblíbený film hlavně malého, který je nadšen, jak 3D, tak 2D.

   
Sdoom | 27.10.2014 01:25 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Moc pěkný potisk přední strany amarayka, potisk disku je stejný. Trošku zamrzí absence vnitřního artworku a taky to, že oba disky mají potisk naprosto totožný. Menu 3D disku je skvělé, u 2D standardní.

Video  
Kvalita videa na velmi vysoké úrovni, tak jak je u Disneyho filmů zvykem. Krásná animace, pestré barvy, kontrast, všechno top. 3Dčko v tomto případě ovšem trošku zaostává za očekáváním, 3D efektů je tu minimum a film postrádá i kýženou hloubku, která by tomu dodala pořádný trojrozměrný look.

Audio  
Vynikající zvuková kvalita, co jiného čekat od šestikanálového DTS-HD Master Audia. Akční scény znějí opravdu akčně, hudba, dialogy i zvukové efekty na vysoké úrovni. Půlhvězdička stržena, protože zadní reproduktory mohly být využity ještě trochu více. Co jsem zkoušel dabing, tak se mi příliš nelíbil, v originále jsou všechny postavy mnohem lepší!

Bonusy  
Na bonusovou výbavu si stěžovat nebudu, na animák je tu celkem standardní nálož o něco více než půl hodiny dlouhá. Nejzajímavější z nich je o animaci prostředí scén, ve kterých se odehrával děj. A taky zjištění, že Miley Cyrus byla kdysi docela normální. :-)

Verdikt
Můj oblíbený animák s jednou z nejhezčích animací, které kdy vznikly. 3D verze je v tomto případě spíš takovým bonusem než "must have", ale pokud to seženete za nějakých 350 Kč, tak určitě mohu doporučit. Jinak 2D verze v tomto případě asi postačí.

   
vorez | 21.7.2014 11:47 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Uvítal bych vnitřní artwork, líbí se mi však tématický potisk disku, což už není u studia WD samozřejmost

Video  
U animáku není co zkazit, opět vynikající kvalita a i 3D efekt je v některých scénách výrazný

Audio  
Skvělý zvuk nejen v akčnějších scénách. Dabing je také velmi povedený!

Bonusy  
Půlhodina bonusů u animáků potěší

Verdikt
Vtipný animák ve vynikájícím technickém provedení - ve sbírce by rozhodně chybět neměl

   
Overlords | 28.5.2014 18:53

Balení  
...............................................................................................................

Video  
...........................................................................................................................................

Audio  
..................................................................................................................................................

Bonusy  
.....................................................................................................................................

Verdikt
..............................................................................................................................................