Hodnocení Harry Potter a tajemná komnata - Sběratelská edice (3 DVD)

Celkem hodnocení: 2 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:15.3.2015
Uživatel z e-shopu Jaroslav H. | 15.3.2015 11:19

Balení  
Balení, se shoduje i s jednodiskovou edici, akye není problém si je vystavit spolecne. Tato 3 diskova edice je chráněna ještě papirovym prebalem.

Video  
Obraz je oproti jednodiskove edici čistější a kvalitnější skoro srovnatelný s bluray, mám 3dtv Samsung a 3d DVD bku ray disc.

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
Bonusu je na 3 discich velmi mnoho, takže se rozhodne nudit nebudete, projdete si příčnou ulici, zajezdite si v autě po Zapovězeném lese. A další hodiny Bradavic.

Verdikt
Tuto edici doporučuji, komu staci standardní obraz i zvuk, srovnatelný s bluray. Bonusy ke hrám jsou v češtině takže jim budou rozumět i děti.

   
Ištván87 | 24.12.2013 15:15

Balení  
Asi o všech aspektech dvojky platí to, co o jedničce. Obal je poměrně pěkný, ačkoliv se mi původní edice líbila trošku víc, ale je tu ten rukávek, takže fajn. Nicméně pozor, původní edice, o níž mluvím, měla stejné obaly, jako Blu-ray disky, které tu můžete vidět. Obaly od DVD, které jsou tady na Filmaréně k vidění, ty jsem v životě neviděl, a vypadají strašně.

Video  
Jako u prvního dílu. Obraz je zcela regulérní záležitost, kterou není třeba rozebírat. Tenhle obraz je v pořádku.

Audio  
Zvuk je taky v pohodě. Prostorový zvuk, k tomu povedený český kinodabing, takže není nač si stěžovat.

Bonusy  
Stejně jako u jedničky. Najdete tu perfektní původní bonusy a k tomu hlavně perfektní nový bonus na třetím disku. Tentokrát o tom, jak probíhalo obsazování v průběhu let.

Verdikt
Velice dobrá třídisková edice s perfektními bonusy. Jako v případě prvního dílu pevně doufám, že právě tato edice někdy vyjde i na Blu-ray.