Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst

3D Blu-Ray filmy
 
Položek:0 ks
Cena zboží:0 Kč
Kliknutím přejdete na stránku s přehledem obsahu Vašeho košíku.

Sledujte AKCE a UŠETŘETE!

Jako první se dozvíte o akčních cenách a slevách, které pro vás připravujeme.
Přihlásit se k odběru novinek e-mailem

Facebook

Najdete nás na Google +

Rychlé kontakty
+420 775 590 770
(Po-Pá: 8.00-16.00)
info@filmarena.cz
 

Akceptujeme tyto druhy platebních karet:

Visa Visa Electron

MasterCard Maestro

Jsme držiteli certifikátu:

Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst

Autor: Maria Eva, Dreyerovi Wolfgang

Název titulu:Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst
Katalogové č.:2026585
Autor:Maria Eva, Dreyerovi Wolfgang
ISBN:978-80-7433-02-16
Kategorie:Fauna, Flóra, Příroda
V prodeji od:19. 5. 2010
Dostupnost:
vyprodáno   
Kdy zboží dostanu?
Naše cena:255 Kč (10,85 €)
(včetně DPH 10%)
Běžná cena:289 Kč (12,30 €)
Ušetříte:34 Kč (1,45 €)-12%

Vazba:Vázaný
Počet stran:176
Rozměry (cm):195 x 128 (výška x šířka)
Hmotnost:380 g
Sdílení:

Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst

Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno – ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni. Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této praktické příručce. - Více než 100 domácích bylinek, lesních plodů a hub – uspořádaných podle období sklizně - Kvalitní fotografie zachycující všechny poznávací znaky - Vyčerpávající informace o místu nálezu, době sklizně a o jedovatých dvojnících - Více než 100 receptů a kuchyňských rad

Hodnocení Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst

Celkem hodnocení: 0 Průměrné hod.: -Poslední příspěvek:-

Žádné hodnocení není zatím vložené.

Související produkty