HUGO A JEHO VELKÝ OBJEV 3D + 2D STEELBOOK Sběratelská limitovaná edice

Milí fanoušci,

dovolte, abychom Vám představili speciální limitovanou edici v plechové krabičce k filmu HUGO A JEHO VELKÝ OBJEV, která bude obsahovat 2 Blu-ray disky. Na jednom bude film ve 2D společně s bonusy, na druhém bude film ve 3D bez bonusů vzhledem k velkým nárokům na kapacitu, kterou mají filmy ve 3D.

Jedná se o kousek, který se rozhodně vyplatí mít ve sbírce i vzhledem ke sběratelské hodnotě. Počet kusů, který se dostane do ČR bude velmi omezený, tzn. budete jedním z mála fanoušků, který jej bude mít. Navíc jej budete mít s českou podporou v podobě dabingu a titulků. Níže uvádíme další důležité informace:

 

HUGO a jeho velký objev (Blu-ray 3D + 2D)

Hugo Cabret

STEELBOOK Sběratelská edice

5 Oscarů, 1 Zlatý glóbus - Martin Scorsese, toť hlavní informace o krásném snímku! Hugo Cabret, vynalézavý chlapec se snaží odkrýt tajemství zanechané po jeho otci...

Hugo Cabret (Asa Butterfield) je neobyčejný kluk, který po otcově smrti žije na pařížském vlakovém nádraží u strýce alkoholika, jenž tu pracuje jako seřizovač nádražních hodin. Po tátovi Hugo zdědil vynalézavost a robota s klíčovou dírkou ve tvaru srdce, který možná ožije, pokud se do ní vloží ten správný klíč, a předá chlapci otcův vzkaz. Alespoň v to doufá. Neutišitelná zvědavost přivede Huga k nerudnému prodavači mechanických hraček (Ben Kingsley) a od něj i k jeho chráněnce (Chloe Grace Moretz), která, ač je to neuvěřitelné, drží v rukou klíč k rozluštění Hugovy životní záhady. Jak k němu přišla? Jaké tajemství skrývá její adoptivní prarodič, že o něm nesmí nikdo mluvit? Skrývá robot skutečně otcův vzkaz? A dokáže Hugo na všechny tyhle otázky odpovědět dřív, než ho dostihne ruka zákona v podobě přísného nádražního hlídače (Sacha Baron Cohen) a pošle ho do sirotčince?

DISK 1 - BLU-RAY FILM A BONUSY

• Jak se točil Hugo a jeho velký objev (HD) • Filmový mág Georges Méliès (HD)
• Robot: Hugova srdeční záležitost (HD) • Malé velké efekty (HD)
• Sacha Baron Cohen: Životní role (HD)

DISK 2 - 3D BLU-RAY FILM

Obrazové formáty: 16 x 9 anamorfický 1.78:1

Jazyk: čeština (Dolby Digital 5.1), angličtina (7.1 DTS-HD Master Audio), polština (Dolby Digital 5.1),
maďarština (Dolby Digital 5.1), ruština (Dolby Digital 5.1)

Titulky: české, anglické, polské, maďarské, rumunské, ukrajinské, ruské, portugalské, řecké, hebrejské

Trailer si můžete prohlédnout na našich stránkách.

 

Všem fanouškům a stálým zákazníkům dáváme nyní možnost předobjednat za zvýhodněnou internetovou cenu, která bude jen na krátkou dobu.

Budeme se těšit na Vaši objednávku.

Kolektiv Filmareny.

Osobní odběry po celé ČR
Proč nakupovat u nás? Co Vám nabízíme navíc oproti konkurenci?
Především: profesionální služby, osobní přístup, rozumné ceny nabízeného zboží, rychlé dodání.
Jako jediný internetový obchod v ČR nabízíme aukce NOVINEK vycházející na DVD, Blu-ray a CD. Specializujeme se i na dovoz ze zahraničí u nosičů, které není možné v České republice zakoupit. Naším záměrem je být prosperující obchodní firmou, ne ovšem na úkor kvality poskytovaných služeb.

Filmarena.cz
Štěrboholská 44/1307, Praha 10, 102 00
Proč nakupovat u nás, Obchodní podmínky, Ceny doručení, Reklamační řád, Nákupní řád, Kontakty