Nemocnice na kraji města 11 - 12 (papírový obal) (DVD)

3D Blu-Ray filmy
 
Položek:0 ks
Cena zboží:0 Kč
Kliknutím přejdete na stránku s přehledem obsahu Vašeho košíku.

Sledujte AKCE a UŠETŘETE!

Jako první se dozvíte o akčních cenách a slevách, které pro vás připravujeme.
Přihlásit se k odběru novinek e-mailem

Facebook

Najdete nás na Google +

Rychlé kontakty
+420 775 590 770
(Po-Pá: 8.00-16.00)
info@filmarena.cz
 

Akceptujeme tyto druhy platebních karet:

Visa Visa Electron

MasterCard Maestro

Jsme držiteli certifikátu:

Nemocnice na kraji města 11 - 12 (papírový obal) (DVD)

Název titulu:Nemocnice na kraji města 11 - 12 (papírový obal)
Originál:Nemocnice na kraji města (Československo, 1977)
Katalogové č.:1027773
Formát:DVD
Kategorie:České a Slovenské filmy, Dramatické filmy, Rodinné filmy, TV seriály
V prodeji od:30. 7. 2012
Dostupnost:vyprodáno  Kdy zboží dostanu?
Cena:49 Kč (2,08 €)
(včetně DPH 21%)

Zvuk:
  • Dolby Digital 2.0 česky  Dolby Digital
Titulky:české pro nesly.
Délka:101 minut
Hrají:Ladislav Chudík, Miloš Kopecký, Eliška Balzerová, Josef Abrhám, Hana Maciuchová, Ladislav Frej st., Daniela Kolářová, a další >
Jana Štěpánková, František Němec, Marie Motlová, Nina Popelíková, Jaromír Hanzlík, Andrea Čunderlíková, Iva Janžurová, Josef Dvořák, Ladislav Pešek, Dana Medřická, Stella Zázvorková, Helga Čočková, Ludmila Roubíková, Josef Vinklář, Viktor Preiss, Josef Somr, Jaroslav Moučka, Jiří Kodet, Ferdinand Krůta, Svatopluk Beneš, Božena Böhmová, Jan Teplý st., Lenka Termerová, Marie Rosůlková, Miloš Nedbal, Robert Vrchota, Hana Čížková, Václav Mareš, Josef Beyvl, Jan Faltýnek, Marcel Vašinka, Oldřich Vlach, Libuše Havelková, Otakar Brousek st., Josef Bláha, Ivanka Devátá, Václav Sloup, Vladimír Menšík, Jana Boušková, Dagmar Veškrnová-Havlová, Tomáš Töpfer, Miroslav Moravec, Vladimír Hlavatý, Darja Hajská, Marie Brožová, Vlastimil Hašek, Věra Tichánková, Ludmila Píchová, Ladislav Potměšil, Jiří Pleskot, Jana Paulová, Ladislav Křiváček, Svatopluk Skládal, Roman Skamene, Oldřich Kaiser, Zlata Adamovská, Karel Effa, Simona Stašová, Josef Bek, Martin Růžek, Jana Andresíková, Pavel Trávníček, Ota Sklenčka, Květa Fialová, Petr Nárožný, Jaroslava Tvrzníková, Jana Švandová, Ivo Gübel, Jiří Adamíra, Pavel Zedníček, Svatopluk Skopal, Jiří Bruder, Gustav Nezval, Uršula Kluková, Marcela Martínková, Libuše Štědrá, Milan Riehs, Miroslav Masopust, Jarmila Švehlová, Josef Patočka, Miroslav Nohýnek, Jarmila Krulišová, Zdeněk Dítě, Antonín Molčík, Jiří Havel, Kateřina Burianová - Rajmontová, Václav Švorc, Karel Urbánek, Václav Kotva, Lída Vostrčilová, Otto Budín, Věra Budilová, Zdenka Procházková, Miroslav Saic, Miloš Hlavica, Roman Hemala, Sylva Sequensová, Eva Jiroušková, Vlasta Jelínková, Vladimír Čech st., Zuzana Burianová, Miloslav Štibich, Martin Šotola, Vladimír Svitáček, Jana Prachařová, Oldřich Lukeš, Rudolf Vodrážka, Věra Kalendová, Josef Střecha, Karel Hovorka st.
Režie:Jaroslav Dudek
Sdílení:
Hlídací pes:hlídací pes

Nemocnice na kraji města 11 - 12. díl (DVD)

Legendární primář Sova, nezapomenutelný doktor Štrosmajer, rázná sestra Huňková, začínající lékařka Čeňková a celá řada dalších v podání českých i slovenských hereckých hvězd se objevují v jednom z nejpopulárnějších českých seriálů. Jejich poutavé osudy na ortopedickém oddělení i v osobním životě jsou zárukou dobré zábavy!

11. díl - Smíření

Ina opouští nemocnici. Dr. Cvach se pokouší intrikovat proti primáři Blažejovi. Pro své záměry se pokouší získat i dr. Štrosmajera, který jej rozhodně odmítá a doporučuje mu opustit ortopedii. Zpráva o nástupu Sovy staršího do funkce obvodního lékaře se šíří po kraji a udivuje jeho kolegy z povolání. Králová naznačuje Alžbětě, že jí Řehoř nabídl sňatek a zdá se, že ji tato skutečnost v skrytu těší. Dr. Cvach sděluje primáři Blažejovi, že nevyhoví jeho doporučení a z nemocnice neodejde. Blažej v odvetu pověří Cvacha mimořádně náročnou operací. Zaskočený Cvach se neodváží operaci provést a v posledním okamžiku od ní ustupuje. Tento Blažejův úskok nekvitují jeho kolegové s nadšením, ale Blažej má konečně všechny argumenty, aby se Cvacha zbavil. Ale ten se nevzdává. Žádá sestru Huňkovou, aby dosvědčila, že se Ina po sňatku scházela s dr. Blažejem. Když Huňková odmítá, vyhrožuje jí, že jejímu snoubenci řekne o její avantýře s ním. Ale Vašek Pěnkava se své vyvolené rytířsky zastane.

Přemysl Rezek přijímá výhodnou nabídku do reprezentace a vrací se na led. Zájem o Alžbětu ustupuje do pozadí. V Týništi dochází ke sblížení i smíření otce a syna Sovových. Karel se otci svěřuje se svou neskonalou touhou po chirurgii. Sova starší ví, že se v Boru uvolnilo místo chirurga. Rozjede se za Blažejem a požádá ho o místo pro svého syna. Dr. Blažej odmítá s odůvodněním, že Sovův syn není spolehlivý lékař. Ve skutečnosti se obává konkurence, což pochopí hlavně dr. Štrosmajer. Sova se vrací do Týniště. Jeho syn Karel nemá o účelu jeho cesty ani tušení.

12. díl - Srážka

Dr. Cvach opouští své místo na ortopedii. Jeho nepřátelství vůči primáři Blažejovi roste. Uzdravený Václav Pěnkava zve osazenstvo nemocnice na svatbu. Alžběta se vypraví do Prahy, aby získala jasno o Přemyslově vztahu. Roman Jáchym, který z ochoty sveze dr. Cvacha na nádraží, se od něj dovídá, že Ina opět navázala milostný vztah s dr. Blažejem. Roman se vrací do nemocnice a žádá od své ženy okamžitou odpověď. Když se jí nedočká, jede za Blažejem do jeho vily. Nezastihne ho ani tam a rozjede se do Motorestu, kde primář Blažej hraje svoji obvyklou partii karet. Protože nechce Romana vyslechnout, počká si chlapec na Blažeje ve svém voze. Při automobilové honičce oba havarují. Roman, sám vážně raněn, vyprostí Blažeje a oba dopraví do nemocnice. Blažej má těžce poraněnou ruku a přeje si, aby ho operoval dr. Sova. Alžběta jede v noci pro dr. Sovu do Týniště. Operace druhý den ráno se zdaří. Blažej žádá dr. Štrosmajera, aby ho po dobu nemoci zastupoval. Štrosmajer mu na rovinu říká, že jakmile jej funkcí pověří, povolá do Boru okamžitě oba Sovy, otce i syna. Dr. Blažej souhlasí.

 

Související produkty

INDIANA JONES A DOBYVATELÉ ZTRACENÉ ARCHY Steelbook™ + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

499 Kč

 

  (6x)

OBCHOD NA KORZE Digipack Digitálně restaurovaná verze (Blu-ray)

449 Kč

 

 

LIDICE (DVD + CD Soundtrack) (DVD)

149 Kč

 

  (15x)

KAJÍNEK Metalcase Limitovaná sběratelská edice (Blu-ray + DVD + CD)

399 Kč

 

 
(99x)

PELÍŠKY Remasterovaná verze (Blu-ray)

199 Kč

 

  (19x)

TŘI BRATŘI MediaBook Limitovaná edice (Blu-ray)

499 Kč

 

 

SIGNUM LAUDIS (Blu-ray)

359 Kč

 

  (1x)

OBCHOD NA KORZE Digipack Digitálně restaurovaná verze (DVD)

299 Kč