BABOVŘESKY 1 - 3 Kolekce (3 DVD)

3D Blu-Ray filmy
 
Položek:0 ks
Cena zboží:0 Kč
Kliknutím přejdete na stránku s přehledem obsahu Vašeho košíku.

Sledujte AKCE a UŠETŘETE!

Jako první se dozvíte o akčních cenách a slevách, které pro vás připravujeme.
Přihlásit se k odběru novinek e-mailem

Facebook

Najdete nás na Google +

Rychlé kontakty
+420 775 590 770
(Po-Pá: 8.00-16.00)
info@filmarena.cz
 

Akceptujeme tyto druhy platebních karet:

Visa Visa Electron

MasterCard Maestro

Jsme držiteli certifikátu:

BABOVŘESKY 1 - 3 Kolekce (3 DVD)

Název titulu:BABOVŘESKY 1 - 3 Kolekce
Originál:Babovřesky 1 - 3 (ČR, 2015)
Katalogové č.:1020771
Formát:DVD
Kategorie:České a Slovenské filmy, Komedie, KOLEKCE
V prodeji od:5. 8. 2015
Dostupnost:vyprodáno  Kdy zboží dostanu?
Cena:449 Kč (19,10 €)
(včetně DPH 21%)
Běžná cena:499 Kč (21,23 €)
Ušetříte:50 Kč (2,13 €)

Zvuk:
  • Dolby Digital 5.1 česky  Dolby Digital
Titulky:české
Délka:120 + 110 + 99 minut
Hrají:Lukáš Langmajer, Veronika Žilková, Jana Synková, Lucie Vondráčková, Pavel Kikinčuk, Jan Dolanský, Miro Noga, a další >
Režie:Zdeněk Troška
Sdílení:
Hlídací pes:hlídací pes

Babovřesky 1 - 3 kolekce 3DVD

Kolekce obsahuje filmy:

Babovřesky

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvnou komedií ze života současné jihočeské vesnice Babovřesky, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům.

V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Slovy režiséra: "Je to prostě film tak 'trošku' ze života." Po smrti stoleté Trudy zůstanou na konci vesnice lukrativní pozemky se starým domem. To se hodí starostovi a jeho příbuznému, kteří mají na pozemky zálusk a chtějí zde vybudovat autobazar.

Jenže pozůstalí Hálovi se synem Adamem, se rozhodnou, že se jim vila líbí a opraví ji, i když v ní prý straší. Podtitul "z dopisu venkovské drbny" naznačuje, že na scénu vstoupí i místní zbožné ženy v čele s "univerzální" klepnou Horáčkovou, která o všem ví, od všeho má klíče, všude byla dvakrát... a uzurpuje si právo do všeho zasahovat.

A právě do této vesničky přichází nový farář. Zbožné ženy čekají váženého důstojného pána, ale z auta vyskočí mladý, sportovně vyhlížející asi třicetiletý mladík s dvojsmyslným jménem. Netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává v Babovřeskách množství humorných situací.

Babovřesky 2

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům.

V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Příběh začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá z domu naproti mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého dobrého kamaráda a spoluhráče na nedalekou chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali i odpočívali. Horáčkovou okamžitě napadne pozvat svou vnučku, šikovně ji narafičit sportovcům do cesty – třeba se jí nějaký všimne a holka udělá terno.

Nevydrží a pochlubí se svým nápadem ostatním babkám. Zápletka se dále točí okolo pomsty Horáčkové starostovi Stehlíkovi, kvůli kterému musela opustit místo tajemnice na místním úřadě..... do vesnice přichází kontrolor z „kraje" a netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává spousta humorných situací... A nad tím vší bdí mladý farář s trochu netradičním a dvojsmyslným jménem...

Babovřesky 3

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek.

Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři...

Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra....

 

 

 

Související produkty

Taxi (Americká Verze) (2004) (Blu-ray)

269 Kč

 

  (5x)

OSTŘE SLEDOVANÉ VLAKY DigiPack Digitálně restaurovaná verze (Blu-ray)

599 Kč

 

  (10x)

Líbáš jako ďábel (Blu-ray)

199 Kč

 

  (99x)

PELÍŠKY Remasterovaná verze (Blu-ray)

199 Kč

 

 
(8x)

NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI - 35. výroční edice Kolekce Digipack (3 4K Ultra HD + 4 Blu-ray)

1 999 Kč

 

  (18x)

NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI - 35. výroční edice LENTICULAR 3D SLIPCASE Steelbook™ Kolekce Limitovaná sběratelská edice (3 4K Ultra HD + 4 Blu-ray)

3 099 Kč

 

  (11x)

FAC #159 NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI - TRILOGIE k 35. výročí MANIACS BOX Steelbook™ Kolekce Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (3 4K Ultra HD + 4 Blu-ray)

12 999 Kč

  (7x)

Nevinnost (Blu-ray)

269 Kč