SPLÁCHNUTEJ (DVD)

3D Blu-Ray filmy
 
Položek:0 ks
Cena zboží:0 Kč
Kliknutím přejdete na stránku s přehledem obsahu Vašeho košíku.

Sledujte AKCE a UŠETŘETE!

Jako první se dozvíte o akčních cenách a slevách, které pro vás připravujeme.
Přihlásit se k odběru novinek e-mailem

Facebook

Najdete nás na Google +

Rychlé kontakty
+420 775 590 770
(Po-Pá: 8.00-16.00)
info@filmarena.cz
 

Akceptujeme tyto druhy platebních karet:

Visa Visa Electron

MasterCard Maestro

Jsme držiteli certifikátu:

SPLÁCHNUTEJ (DVD)

Název titulu:SPLÁCHNUTEJ
Originál:Flushed Away (USA, 2006)
Katalogové č.:1023748
Formát:DVD
Kategorie:Animované filmy, Dětské filmy, Pohádky
V prodeji od:12. 12. 2018
Dostupnost:vyprodáno  Kdy zboží dostanu?
Cena:149 Kč (6,34 €)
(včetně DPH 21%)

Zvuk:
  • Dolby Digital 5.1 anglicky  Dolby Digital
  • Dolby Digital 5.1 česky  Dolby Digital
Titulky:anglické, české
Délka:86 minut
Hrají:Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen, Jean Reno, Bill Nighy, Andy Serkis, Kathy Burke, a další >
Režie:Sam Fell, David Bowers
Sdílení:
Hlídací pes:hlídací pes

Spláchnutej (DVD)

Když Shrek potkal Wallace s Gromitem, respektive když spojila své síly slavná animační studia - DreamWorks a Aardman, vznikla svěží animovaná komedie Spláchnutej, stojící na precizní americké počítačové animaci a okouzlujícím britském humoru, který je opravdu pro každého.

Příběh Spláchnutýho se odehrává v ulicích britské metropole a překvapivě také pod nimi. Jeho hrdinou je rozmazlený myšák z lepší společnosti Roddy St. James, který si užívá status domácího mazlíčka. Když se v luxusní rezidenci jeho páníčků objeví kanálová krysa jménem Sid a dostane chuť na jeho místo, připraví Roddy ďábelský plán na vetřelcovo vyhoštění, jehož hlavní částí je spláchnutí Sida záchodovou mísou zpátky do kanálu. Jenže kdo jinému jámu kopá. V podzemí Roddy ke svému překvapení objeví obrovské město, v němž se seznámí s Ritou, mimořádně chytrou myší, která se vyzná ve zdejší tlačenici. Protože se chce Roddy především bezpečně dostat zpátky domů, bez její pomoci se neobejde - zvlášť když se nechtěně připlete do cesty zdejšímu krutovládci von Ropušákovi, jenž k smrti nenávidí všechny hlodavce. Ten má navíc armádu všehoschopných poskoků, ochotných Roddyho s Ritou pronásledovat na souši, ve vzduchu, ve vodě i pod ní. V londýnských kanálech bude proto pořádně horko, mnohem víc, než by si oba naši hrdinové přáli.

Akční animovaná komedie Spláchnutej se může pochlubit pro DreamWorks typickou dokonalou animací, která do nejmenšího detailu převedla lidský svět do jeho kanálové verze, a to včetně ušmudlané variace na slavnou věž Big Ben a typických londýnských dvoupodlažních autobusů. Za vizuální stránkou nezůstává pozadu ani příběh, který je napěchován nadgeneračním humorem. Režie se ujali David Bowers a Sam Fell, kteří se podíleli na nejúspěšnějších animovaných filmech poslední doby (Slepičí úlet, Wallace a Gromit: Prokletí králíkodlaka nebo Příběh žraloka). O ambicích projektu vypovídá i obsazení, které film v originále má - Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen, Jean Reno. Reprezentativní obsazení se sešlo i v české verzi, když hlasy hollywoodských kolegů nahradily hlasy dabingových hvězd Pavla Soukupa, Bohdana Tůmy, Terezy Bebarové nebo Zbyška Pantůčka.

 

Trailer

Související produkty

(9x)

ODVÁŽNÁ VAIANA: Legenda o konci světa 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray 3D + Blu-ray)

799 Kč

 

  (17x)

ŠMOULOVÉ 2 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray 3D + Blu-ray)

699 Kč

 

  (1x)

Já padouch BD + DVD Combo Pack (Blu-ray)

449 Kč

 

  (33x)

RIO 2 (3D + 2D) (Blu-ray 3D)

359 Kč

 

 

Na vlásku BD+DVD (Blu-ray)

449 Kč

 

 

FAC #184 TOY STORY 4 - Příběh hraček 4 FULLSLIP + LENTICULAR MAGNET Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (2 Blu-ray)

1 299 Kč

 

  (5x)

Rango (Blu-ray)

269 Kč

 

  (11x)

LVÍ KRÁL (2019) Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice (Blu-ray)

699 Kč